God avslutning på kvaliken

 

Til tross for tap, ga søndagens kamp mot Tiller ga tydelige tegn på at 18-årslaget til Meldal håndballklubb er i ferd med å finne fasongen.


24.08.2015 -
Kategori: Arkiv

- Andre klubber stusser på fokuset vårt, men det er fortsatt spillerutvikling som er viktigst, sier trener Asgeir Hatlen etter Tiller-kampen, som endte med tap 18-21. En god avslutning på kvaliken til regionserien J18, etter trener Asgeir Hatlens mening.

For gjengen som utgjør 18-årsgruppa, handler det nå om å finne sammen for å stille optimalt forberedt til kvaliken til Lerøy-serien den 5. september. Trener Hatlen oppsummerer helgas tre kamper slik:

- Mange klubber stusser over at vi er fornøyde, etter at vi lørdag tok to stygge tap. Søndag er det jevnt, så den er grei. Men vi har hele tiden visst at denne helga ble slik. Lørdag stilte vi med fem 15-åringer. Likevel presterte jentene i perioder veldig godt.

Meldal tapte henholdsvis 32-5 og 32-13 mot Molde og Junkeren på lørdag.

- Søndag hadde vi mer å gå på, da vi forsterket med en rekke 18-åringer. I løpet av kampene har vi prøvd mange konstellasjoner, og vi har fått mange svar. Ikke minst søndag så vi at vi i perioder hadde full kontroll på Tiller. At det i andre perioder glipper er helt OK. Da vet vi hva som ikke fungerer.

- Meldal HK er ikke desperat opptatt av resultater på aldersbestemt nivå. Utvikling av den enkelte spiller er tross alt viktigst. Vi er helt sikre på at vi kommer til å bite godt fra oss i Lerøy-kvaliken, og de jentene som viste seg frem i Charlottenlundhallen vil de andre klubbene komme til å legge merke til i sesongene som kommer, fastslår Asgeir.

Kilde

JAM

Annonser


Medlemmer