Andreas Kvam sin sesongevaluering

 

Skiskytter Andreas Kvam oppsummerer sin vintersesong i 2014-2015.


21.05.2015 -
Kategori: Ski/Vinteridrett

Meldal Idrettslag har mottatt sesongevaluering fra Andreas Kvam.

Andreas starter med å takke Meldal IL for den økonomiske støtten klubben bidrar med, da dette er viktig og avgjørende for at han kan satse på den måten han gjør.

Andreas fortsetter bla. med følgende: "Årets sportslige resultater har vært gode. Jeg har nådd de fleste av mine resultatmål, men aller viktigst er det at jeg har tatt steg og utviklet meg som skiskytter. Hovedmålene for sesongen var å bli tatt ut til Jr-VM, gull i jr-NM og topp3 sammenlagt i Norgescup. Alle disse er oppnådd, men er fortsatt ikke topp fornøyd i og med at jeg ikke traff med toppformen til det aller viktigste, nemlig Jr-VM. Dermed var det deilig å ta gullet i jr-NM for å virkelig bevise at det var riktig å ta meg ut til jr-VM.

Det har vært arrangert seks NC-helger, og jeg har deltatt i alle 11 NC-renn. I tillegg har jeg gått senior i NM skiskyting, normaldistanse i junior VM (27.plass) og stafett i junior VM (sølv).

Med dette vil jeg takke for støtten fra klubben, og en spesiell takk for fantastisk stemning og heiing under NC i Knyken i januar! Dette skriver Andreas Kvam i sin sesongevaluering til Meldal IL.

Andreas Kvam copy

På sin facebook-side gratulerer Meldal IL nok en gang Andreas med en helt fantastisk sesong kronet med VM-sølv og NM-gull. Meldal IL skriver at de vil følge spent med på fortsettelsen.

 

Red.: HR

Annonser


Medlemmer