Skøytegalla 2018 i Idrettsbygget på Løkken Verk

 

I forbindelse med avdukingen "Jan Egil på sokkel" lørdag 11. august inviteres det til galla fredag 10. august


09.07.2018 - Rita Smedplass
Kategori: Kultur, Galla, Idrett/skøyter

Dette er et åpent arrangement og har du enda ikke fått meldt deg på er det fremdeles noen ledige plasser forteller Inge Storås som sammen med Rolf Ervik er initiativtakerne til prosjektet "Jan Egil på sokkel".

Det blir tre-retters middag med tilhørende drikke, storslagen underholdning og celebre gjester denne kvelden.

De fire S`ene kommer:  Stensen, Stenshjemmet, Sjøbrend og Storholt.

Sten Stensen Kay Stenshjemmet Amund Sjobrebd Jan Egil Stoholt Amund SjobrendArve Tellefsen, Nils Arne Eggen og Are Hembre kommer.

Arve Tellefsen Harrywad09

 

standard nils arne eggenIMG 0856Konferansier for anledningen er selveste "Mini" Jacobsen.

IMG 0960

For mere informasjon om Skøytegallaen og påmelding kan du klikke deg inn på annonsen i høyre marg.

- Inge Storås kan også meddele at det fremdeles er ledige plasser for overnatting på Orkla Gjestebolig, så det er bare å ta kontakt med Inge eller SANS Bergmannskroa.

 

Man kan fornemme at selve dagen nærmer seg når en får være med og se at sokkelen til statuen ankommer Løkken. En godt og vel tre tonns granittblokk er fraktet fra Eide på Nordmøre og det er firmaet Nerlands Granittindustri AS som er leverandør. 

1 IMG 3304

Drugli Maskin sto klar med utstyr for å løfte blokka og den står nå lagret ved siden av der Jan Egil skal få sin endelige plassering. - Det må gjøres noe grunnarbeide før den kan plasseres der den egentlig skal stå, sier Erik Drugli. 

1 IMG 3320

Det ble nøye sjekket at sokkelen stemte med malen og Rolf Ervik og Inge Storås kunne konstantere at dette var helt perfekt og de kunne senke skuldrene å sette seg ned med en veldig god følelse av at, "nå er det snart en realitet". - Dette er noe jeg har drømt om i mange år sier Rolf Ervik som er hovedmannen bak ideen, og han er tydelig rørt over at prosjektet han har hatt i tankene så lenge nå snart er i havn.

IMG 3313

 1 IMG 3322

 

 

Red: RS

Annonser


Medlemmer