A-laget nådde målet i 2010!

Referat fra avgjørende kamp mot Nidelv

I Meldal fotballklubb hadde vi som mål at a-laget skulle bli blant de tre beste og rykke opp til den nye fjerdeivisjonen i et nytt seriesystem neste år. Dette greide Meldal fredag kveld, da de spilte uavgjort 1-1 borte mot Nidelv og sikret andreplassen på tabellen.

25.09.2010 - Frode Langeng
Kategori: Fotball

Det har vært en spennende fotballuke. Etter siste helgs seier mot Klæbu, ble det sagt at kun teori kunne fravriste oss tabellpossisjonen. I løpet av den siste uka hadde faktisk all negativ teori godt imot Meldal, slik at vi var nødt til å ta poeng mot ”opprykksrivalene” Nidelv og Fram i de to siste kampene. Det var dermed trykket og nervøs stemning før den viktige kampen fredags kveld. Det startet med at Meldal ikke fikk låne oppvarmingsballer fra rivalen. Olme blikk og irritasjon ble snudd til tenning for våre gutter. Heldigvis hadde undertegnede en blærete ball i bilen.

Førsteomgang startet med hardt duellspill på midtbanen og forsiktige lag. Etter hvert tok Meldal grep om kampen og presset Nidelv. Kim Kielland hadde tidlig et bra skudd som keeper såvidt reddet. Eirik Skjevdal fikk en stikkball og ble felt som sistemann. Nidelv var der meget heldig som kun fikk gult kort. Omtrent midtveis i omgangen fikk endelig Meldal hull på byllen. Eirik rundet backen sin og satte ballen bak Nidelvkeeperen. Meldal kontrollerte resten av omgangen og ledet 1-0 til pause. Dette så ut til å gå greit.

Andre omgang startet helt annerledes. Tidlig i omgangen utlignet Nidelv til 1-1. Derifra og ut var det hele en marerittomgang fra Meldal sin side. Vi tapte dueller og spilte vekk ballen. Nidelv produserte flere farlige sjanser. Både keeper Eirik Solem, godt duellspill va stopperne og stolpen reddet oss fra tap. Meldal klarte å ri ut omgangen på stillingen 1-1. Et resultat som holdt til å sikre andreplassen.

Det er nå en kamp igjen neste lørdag mot Fram. Da håper jeg at mange møter opp. Vi skal virkelig lage en kjempeforestilling og gjøre fjerdedivisjonsavdelingen fair. Fram skal ikke få noe gratis av oss i kampen mot Nidelv i å bli med oss opp. Nidelv spiller for øvrig samtidig mot Glimt – vi får sørge for å ha resultatservice underveis.