Det er ikke lenger sånn at de store spiser de små, men de raske spiser de treige

 

Det sier Direktør Partnerskap Vipps, Emma Tryti som holdt foredraget “Vipps – En liten StartUp i et stort samarbeid” på Thamskonferansen i Orkdal kulturhus torsdag formiddag


26.10.2017 - Hilde Stina Elshaug
Kategori: Næringsnytt

Tryti sier at DNB ønsker å begrave den gammeldagse lommeboka.

-Hvis ikke vi kommer med de enkle løsningene, så vil andre gjøre det før oss, og ved forenkling, gir vi deg tiden tilbake. Målet vårt er å utvikle opplevelser, ikke nye produkter. Fokuset er å skape det folk trenger.

-Vi kommer til å lansere Vipps hurtigkasse i nær fremtid, og har allerede noen piloter som prøver ut vipps i butikk.

Hun sier også at de vil komme med en løsning der du slipper å huske passord, telefonnummeret ditt blir passordet. Nordmenn har gjennomsnittlig 19 passord i bruk.

En fra publikum kom med følgende spørsmål til Emma Tryti fra Vipps:

- Hvilken sikkerhet har brukeren hvis man taster inn feil nummer, og ikke oppdager at pengene blir sendt til feil mottaker før det er for sent? Og hvem får ansvaret for at man får tilbakebetalt?

-Vi jobber med mekanismer som skal håndtere dette og følger nøyer med.

I sofasamtalen etterpå spør konferansier Ove Snuruås: -Er dette sikkert som banken? Emma svarer blant annet: -det kommer an på hvordan dette markedet ser ut om noen år, - om det utfordrer den tryggheten vi har nå.

 

IMG 7414

I sofaen:  Tommy Krangsås fra Avisa St.,  Emma Tryti (Vipps) og Kirsti Husby fra Adresseavisen i samtale med konferansier fra Orkladal Næringsforening, Ove Snuruås.

 

IMG 7411 

 

 

Tekst og foto: Hilde Stina Elshaug

Annonser


Medlemmer