Fotballen ruller..

Seiersmålet ble headet inn

Til tross for store snøhauger var det grønt og fint på Orklabanen da Meldal møtte Rennebu fredag kveld. Else Einum fortalte at det var 95 solgte billetter, i tillegg var det mange publikumere med sesongkort. Spenninga kom før vi fikk sukk for oss, ikke før hadde dommeren blåst kampen i gang så ble det mål. Som speaker Arnt Ree sa; det ble 1-0 til gjestene nesten før kampen kom i gang.

05.05.2008 -
Kategori: Arkiv

Etter 30 minutters spill, der gjestene kanskje dominerte litt, hørte vi fra Meldal spillere at ”vi må skjerpe oss litt”! Like før pause utligna Knut Asgeir Berg, og lagene gikk til pause på 1-1.

Publikum kom ned fra snøfonnene og kjøpte kaffe, vaffel og sjokoladekake. Etter pausen gikk spillet fram og tilbake og alle ventet på et mål i rette hjørnet. 35 minutter ut i kampen fikk Meldal frispark og i ”kamp om ballen" gikk den i mål. Hans Olav Kvåle var høyt oppe, men det ble annonsert selvmål fra speakerbua. Situasjonsbildet som ble tatt viser både Hans Olav og en rennbygg høyt opp. Uansett, kampen endte 2-1 og det var meldalingene fornøyd med. Neste hjemmekamp blir mot Gimse på Heggøya 23. mai.