Godværet får ta skylda

Det var mange tilskuere på Løkken stadion da Meldal fotball fikk besøk av Rennebu fredag kveld. I en uvant sommervarme gikk hjemmelaget aktivt til verks, men uten scoringer i en god første periode, gikk lufta også ut av laget fra Meldal.

04.06.2007 -
Kategori: Fotball

Begge lag gikk til pause uten scoringer. I 2.omgang kom Bjørn Aasen inn, noe som skapte mer variasjon i angrepsspillet, og allerede etter et kvarters spill fikk Meldal ”hull på byllen” med en scoring av Knut Asgeir Berg, det etter en perfekt slått corner av Stian Bergsrønning. Det ble flere gode målsjanser som ikke ga utttelling. Rennebu utlignet til 1 – 1 med et kjempetreff på hel volley 5 minutter før slutt, og lagene var like langt. Det ble dramatikk i sluttminuttene da Bjørn Aasen ble felt av Rennebus keeper innenfor 5-meter´n, men dommeren unnlot å båse i fløyta, dermed ble det poengdeling. Til helga skal guttene møte Rindal på Rinnvollen.