Gull i Midt-Norsk mesterskap

Midt-Norsk mesterskap i skiskyting ble avviklet i Steinkjer denne helga. Arrangøren hadde værgudene med seg, og kunne by fram svært gode forhold. Lørdag gikk normalprogram, mens det på søndag var sprint. Meldal IL / IL Nor stilte med hele 7 løpere, og total status etter helga ble 3 gull og en sølv.

08.02.2010 - Eli Anne Kalseth
Kategori: Ski/Vinteridrett

Mari Muan (16) viste nok engang at skyteformen er god, fulle hus både lørdag og søndag ga en gull og en sølv. Mari fikk forøvrig sin 3. diplom i "Nullerklubben " for den fine skytinga.
Knut Kåre A. Brøndbo (17) tok gull på søndagens sprint til tross for 4 bom. God langrennsform gjør at han tokter konkurrentene. Knut Kåre ble nr. 5 på lørdagens normal.
Martin Muan (19) tok en klar seier lørdag med god uttelling på standplass. Martin sto over søndagens renn.
Andreas Kvam er i storform i løypa, men er for tida litt rufsete i skytinga. Dagens sprint ble rekordjevn, der det skilte kun 45 sek. mellom de 10 beste. Med "litt" bedre skyting vet Andreas godt hvordan det hadde gått. Resultatet ble to 6.plasser.
Erik Kvam (13) gjør det bedre og bedre, to 6.plasser i en stor klasse er meget bra. Nesten full klaff med skytinga søndag (1 bom), men hadde litt tunge lår etter lørdagens normal, og følte derfor at han ikke var på sitt beste i løypa. Lørdag hadde han imidlertid meget god fart i sporet.
Ingrid Østhus (15) tok 4.plassen lørdag etter feilfri skyting, meget imponerende i den harde klassen. Søndag var ikke dagen på standplass, og havnet på en 7.plass.
Sondre Sølberg Hoel deltok i nybegynnerklassen, de hadde konkurranse bare på lørdag. Han viste igjen imponerende egenskaper på standplass med to fulle hus.