Idrettslagene tjener godt på festivalen 

 

Det er Endre Storholt som er koordinator når I.L. NOR, Meldal I.L., Meldal Fotballklubb og Meldal Håndballklubb stiller med mannskaper til Storåsfestivalen for sine respektive klubber. Dette er blitt en betydelig inntektskilde for idrettslagene, og årets festival ga ca. 600 000 kroner netto overskudd å fordele på de nevnte lag. Da hadde festivalen også fått sin prosentdel av overskuddet slik avtalen er.  

06.12.2007 -
Kategori: Arkiv

Lagene er da blitt enig om en fordelingsnøkkel på midlene, og det samarbeidet fungerer godt. Det blir endel arbeid i forkant, sier Endre, når 4000 dugnadstimer skal fordeles. Det er å få samkjørt mannskapslistene som er den tunge jobben, ellers synes han det er kjempartig å være med. Arbeidet består av matsalg ved campingplassen og i teltet inne på området, samt vakthold. Tidligere har de hatt årlige avtaler med festivalen, nå ønsker de å få til en 3-årsavtale. Denne ser ut til å gå i havn.
Ellers er Endre daglig pendler, og synes strekningen til Trondheim ble atskillig redusert etter at nyveien kom. Han jobbet som kjent lenge i Rosenborgsystemet, og hadde en fantastisk periode der. Nå har han sammen med Tor Idar Aune etablert bedriften Nordic Arena AS, og det dreier seg fortsatt om fotball, og da med markedsrådgiving. Bedriften jobber nå for fotballklubbene Stabek og Lille-strøm i tillegg til Norsk Toppfotball. I Stabek går det på kvalitetssikring, og logistikk i forbindelse med billettsalg og adgangskontroll. I Lillestrøm går de gjennom rutinene til markedavdelingen. Det blir mye reising av slikt, og det blir garantert en dag til Oslo pr. uke. I tillegg har bedriften nå fått ansvaret for alt sponsorarbeid i forbindelse med NM på ski i Granåsen, da forstår vi at det er nok å henge fingrene i når Endre i tillegg er oppmann i Meldal håndballklubb og samtidig med i sportslig utvalg.



 

Annonser


Medlemmer