MELDAL FK – KIL / HEMNE

Denne uken hadde Meldal besøk av meget sterke Kil/ Hemne på Heggøya. Dette laget har sammen med Byåsen, Ranheim og Rosenborg skilt seg ut i høstens førstedivisjon.

24.09.2010 - Frode Langeng
Kategori: Fotball

Meldal gikk på oppgaven med krum hals. De jobbet meget bra, og klarte å holde angrepet til Kil/ Hemne tilbake på banen i den første halvtimen. Meldal produserte også mange sjanser. Noen farlige og mange nestensjanser. Meldal fikk også tildelt et frispark godt innenfor sekstenmeteren (feilaktig vurdert tilbakespill av dommeren). Likevel var det hemnværingene som gikk opp i 1-0 etter 31 min. Et frispark ble ekspedert videre i mål.

Meldal fortsatte med samme innsats også i andre omgang. Kil/ Hemne såg at de ble presset tilbake på banen, og byttet inn spillere med tredjedivisjonserfaring på banen. Hele fem stk.
Likevel ble det et jevnt oppgjør også i andre omgang. Meldal produserte mest (Sondre Fjeldvær skjøt blant annet i stolpen), mens Kil/ Hemne hadde farlige sjanser. Det var også gjestene som økte til 2-0 ut i andre omgang etter et vakkert langskudd.

Meldal møtte et meget bra lag i Kil/ Hemne. Likevel var dette kvelden der Meldal kunne tatt en virkelig bra skalp. Vi produserte flest sjanser, men Kil/ Hemne var dyktigst foran mål. Forsvaret var lagdelen som virkelig skal framheves etter kampen. Likevel blir denne kampen nok et eksempel på bra spill, men med et resultat som må føye seg inn i rekken av hederlige resultat og kamper.