Juniorene med hjemmekamp!

Onsdagen hadde juniorene ny hjemmekamp i førstedivisjon. Denne gangen var motstanderen Nardo. Kvelden startet for øvrig med tre andre kamper. Både knøttefotball, en kamp mellom samarbeidslaget 11-12 år og en P-14 kamp mellom Meldal FK og Hitra (Meldal vant hele 7-0).

03.09.2010 - Magne Vullum
Kategori: Fotball

Juniorkampen ble spilt sent på kvelden i flomlys og regn. Det var igjen mye publikum tilstede. Rett og slett en hyggelig ramme rundt en velspilt og svært spennende kamp. Nardo startet kampen med en gigasjanse umiddelbart, før Meldal våknet og hadde en halv omgang med meget god fotball. I løpet av denne perioden gikk de da også opp i 1 – 0. Sondre Fjeldvær slo en corner som Eirik Skjevdal headet inn. Noen minutter senere utlignet Nardo etter rot foran eget mål. Nardo hadde derimot et par andre virkelig farlige angrep de like godt kunne utnyttet bedre. Helt på tampen av omgangen ble Einar Rikstad felt innenfor sekstenmeteren. ”Skipperen” Håkon Ramstad gikk for kraft på straffen. Ballen gikk dessverre utenfor. Pauseresultatet ble dermed 1-1.

Etter hvilen fortsatte Meldal spillet de innledet førsteomgangen med. Etter ti minutter rundet Eirik backen på høyrekanten før han la et flatt innlegg inn foran mål. Knut Kåre Brøndbo bredsidet ballen i mål. Meldal gikk dermed opp i ledelsen. Fem minutter senere utlignet Nardo igjen. Kampen vippet så fram og tilbake et kvarter. Men det var dessverre Nardo som satte inn ledermålet for første gang i løpet av kampen et kvarter før slutt.
Mot slutten av kampen brukte Nardo god tid i alle situasjoner. Meldal satset hardt og stresset for å utligne. Noe som heller resulterte i farlige kontringer for Nardo.

En jevnspilt kamp endte dermed med tap 2-3 mot Nardo. Poengfangsten er dermed ikke særlig stor i førstedivisjon. Likevel må vi si at dette var en meget bra kamp av Meldalsjuniorene igjen. De viser nok en gang at de er verdig divisjonen. Nardo ble nummer fire i vårens førstedivisjon.

Førstkommende søndag er det mulig å oppleve nok en hjemmekamp for juniorguttene – anbefales!