Nå flytter Siko inn i Kraftforsyningsbygget

I lokalet rett innenfor døra, til høyre vil du fra fredag kunne treffe Siko for en hyggelig prat om både været, varmepumper og alt mellom himmel og jord

I løpet av uka vil det komme opp et skilt under vinduet som viser hvem som holder til i lokalet som har stått tomt en god stund.


13.02.2018 - Hilde Stina Elshaug
Kategori: Næringsnytt

Knut Ole Laksøyen er vokst opp i Laksøybygda.

- Jeg har til og med gått på skolen der mens den fortsatt eksisterte, og har omgangskrets i Meldal, sier den blide karen som nå ønsker å etablere seg på hjemplassen.

Etter å ha bodd utabygds noen år, har han nå bestemt seg for å flytte tilbake til heimgården i Laksøybygda, hvor gårdsdrifta for øvrig er nedlagt.

Laksøyen er daglig leder i firmaet Siko som driver med montering og vedlikehold av Toshiba varmepumper.

De gjør også vedlikehold på alle andre merker og modeller av varmepumper.

Hovedkontoret er i Orkanger sentrum, "beste tomta i by'n" ved siden av Amfisenteret.

Men nå ser Laksøyen et voksende marked der folk ønsker flere varmepumper - blant annet både på hytta og i garasjen hvor man kan fjernstyre via gsm, eller wifi.

-Mange ønsker å skifte ut den gamle varmepumpa, og vi selger for tiden flere utskiftingspumper. Vedlikehold av varmepumper er noe vi satser  på.

Knut Ole Laksøyen er opptatt av lokal forankring i bedriften. Han ønsker at kundene skal kunne komme innom med spørsmål og det å oppleve personlig service. At kunden kan være trygg når de investerer i oppvarming av boligen.

 

IMG 8503

 

Førstkommende fredag vil dette lokalet være ferdig innredet for å ta imot kunder og andre som ønsker å slå av en prat. Laksøyen byr på kaffe og lover at det vil bli gode muligheter for å spare noen tusenlapper om du slår til i forbindelse med nyåpningen.

 

IMG 8515

 

Kontoret kommer til å holde åpent på fredager, og ser du denne bilen parkert utenfor, kan du være trygg på at noen er på kontoret. Alle er velkommen innom.

 

Tekst og foto: Hilde Stina Elshaug

Annonser


Medlemmer