Tapte med fire mål

Meldal tapte lokaloppgjøret mot Orkanger i Orklahallen.

29.01.2016 - Jan Are Melgård
Kategori: Arkiv

Kampen i Orklahallen startet med ett minutts stillhet til minne om Oddbjørn Brandli som gikk bort sist søndag. En velfortjent honnør til en person som var velkjent for alle i håndballmijøet i hele dalføret. En kjær håndballvenn vil bli savnet.

Det ble en jevn første omgang i Orklahallen. Begge lagene sleit med å få utelling, og det ble derfor forholdsvis få mål de første 30 minuttene. Hjemmelaget gikk til pause med ledelse 10-9.

Etter pausen tok Orkanger kommandoen. Meldalsjentene klarte ikke å forsvare seg godt nok og det manglet rytme framover på banen. Dermed kunne hjemmelaget sikre seg en firemålsseier.

Kampen endte 25-21.

Med disse to poengene har Orkanger langt på vei sikret seg fornyet kontrakt i 2. Divisjon. Riktignok må de ta noen flere poeng, men det har de god mulighet til å sikre seg gjennom kamper mot de svakeste lagene. For Meldal sin del er slett ikke alt håp ute. Men nå må det bli poeng mot flere av de lagene som ikke er med i bunnstriden.