Forviklingar for fullt hus

 

Nå Kor har valgt farsens driv og sine aktørers sangstemmer som hovedingredienser i vårens forestilling Forviklingar i 80. Regissør Marita Rødset har gjort en stor innsats med å balansere ønsket om å gi alle 30 aktørene hver sin rolle og la hovedpersonene blomstre. Og den som virkelig får utfolde seg er Sissel Nordtømme Moldjord i rollen som mor Torill.

Sissel Nordtømme Moldjord og Espen André Skjuleng i Forviklingar i 80. Foto: Marit Mjøen


03.02.2008 - Marit Mjøen

Se bilder fra premieren i meldal.no sitt Album

Forviklinga i 80, Nå Kor. Foto: Marit MjøenNå Kor er et allsidig kor. Medlemmene har herlige sangstemmer i sin midte som virkelig er en nytelse. I en klasse for seg er 10.klassingen Are Hembre som framførte flere sanger. Duetten med Randi Furuhaug er nesten verdt halve billetten.

Verdien av en stor del av billetten hviler likevel på allsidige Sissel Nordtømme Moldjord. Hun synger godt, har en mimikk og et gjøglertalent Nå Kor virkelig kan være glad de har i flokken. Det ser ut som hun koser seg på scenen, og formidler en troverdig rollebeskrivelse så det bare er å gi seg over. Hun har flere duetter med sin scene-ektemann Espen André Skjuleng, som også gjør en solid jobb som far Birger.

Hele settingen er som nevnt en farselignende forestilling der 80-tallets musikk og verden presenteres for publikum. En Løkkenfamilie får besøk av sine slektsfamilier fra nord og sør, og det blir kulturkollisjon og bare tull og ball og latter og fasa. Litt hjemmebrenning, Dynastiet, merkelige personer, utroskap og gammel kjærlighet.

Musikken er proff under ledelse av Jo Ranheim. Skal en sette fingeren på noe er det en lite skjønnhetsfeil med en skurrende mikrofon, men ellers var dette en solid gjennomført forestilling av Nå Kor.

All honnør til Nå Kor-leder Håkon Dollis som har holdt i tømmene og sørget for å spre entusiasme og ståpåvilje. En blomsterbukett var ærlig fortjent.

Fikk du ikke med deg premieren? Fortvil ikke.

Lørdag 9. februar er det reprise i Idrettsbygget på Løkken Verk kl. 18.30.

Etter forestillinga blir det fest med Olsenbandet.

Billettpriser:

Revy kl. 18.30: 180 kr - barn: 80 kr
Fest kl. 21.00: 200 kr
Kombi revy og fest: 300 kr

Forhåndssalget er i gang hos Narvesen på Løkken Verk. Billettsalg også ved inngangen.

Annonser


Medlemmer