Det skal lønne seg å bruke lokal arbeidskraft

Microfiberkluter er det som gjelder for å få et godt resultat. I moderne renhold brukes minimalt med vann og ingen giftige stoffer.

-Jeg satser på moderne renhold som er miljøvennlig og uten skumle kjemikalier, sier Gina Baumeyer i Baumeyer’s Renholdsservice.


09.10.2017 - Hilde Stina Elshaug
Kategori: Næringsliv, Næringsnytt

Gina Baumeyer har spesialisert seg på renhold av bygg innvendig. Hun har jobbet som renholder i 13 år og har også fagbrev som renholdsoperatør. Hun har etter noen år i Meldal klart å bygge seg et godt renomé som en dyktig og pålitelig renholder med gode skussmål fra de som har leid hjelp til å vaske.

-Jeg jobber i 80 prosent stilling fra klokken seks på morgenen til 12.00 i Sentrumsbygget A/S, og tok en sjanse da jeg startet eget rengjøringsfirma i 2015 for å fylle de siste 20 prosentene for å få full stilling. Jeg så for meg at det kunne være et marked.

Mitt mål er at lokale bedrifter skal henvende seg til meg når det gjelder rengjøring.

Jeg har jo to små barn i barnehage, men med litt fleksible avtaler har jeg en stor kapasitet og motivasjon til å ta på mange flere oppdrag enn jeg har i dag med fem faste kunder. -Ja, jeg vil si at det gir meg en stor glede og tilfredsstillelse å jobbe for bedrifter som tar kontakt fordi de trenger hjelp. Slike oppdrag gjør jobben fantastisk morsom, og jeg føler enorm stolthet ved å bli vist den tilliten i lokalmiljøet. 

 

IMG 6968

 

Baumeyer's Renholdsservice tilbyr flyttevask, byggvask (Rengjøre nybygg slik at de blir klare for innflytting), daglig renhold hos bedrifter og renholdsvikariat hos bedrifter.

På bildet over viser hun microfibermoppene som brukes til gulvvask.

 

IMG 6974High speed-maskinen brukes til å polere bonede, og voksede gulv som har blitt matte. Den gjenoppretter boningens overflate så gulvet igjen kan motstå inntrenging av smuss, det blir mye lettere å rengjøre gulvet og dermed mer hygienisk.

 

Baumeyer's Renholdsservice er medlem av meldal.no 

Tekst og foto: Hilde Stina Elshaug

Annonser


Medlemmer