Fagerlibrothers og turngruppa imponerte på aktivitetsmessa

 

Aktivitetsmessa i Meldalsbanken Arena i regi av Meldal kulturråd, idrettsråd og frivilligråd, hadde lagt opp et svært ambisiøst program hvor alle lag og organisasjoner ble invitert til å presentere seg lørdag ettermiddag.


11.03.2018 - Hilde Stina Elshaug
Kategori: Vinterlarm, Lag og foreninger, Kultur

Mange hadde benyttet seg av det unike tilbudet og møtte et forventningsfullt publikum vel forberedt. 

"Vinterlarm er grenseløs" 

Dette sier Kari Garberg fra styringsgruppa i Vinterlarm 2018.

-Vinterlarm er også veldig inkluderende, og her er skapt møteplasser for folk flest, og det ser ut som folk syns det er ålreit. Tanken med aktivitetsmessa er at lag og foreninger skal få en plass å promotere seg selv og at møte mellom foreninger skal føre til idéer, og at man kan skape noe sammen. Mange gjør det allerede, og vi håper enda flere vil se verdien i å gjøre ting i lag. 

Nedenfor og i bildekarusellen kan du se hvilke tilbud de besøkende fikk boltre seg i. Alle standene var bemannet med fagfolk innen sitt område, så publikum kunne oppleve å bli litt klokere, eller erfaringer rikere etter å ha besøkt messa.

Det store trekkplasteret var verdensstjernene The Fagelibrothers som holdt et spektakulært trikseshow og stilte både til intervju og autografskriving - noe som var ekstra populært hos den yngre garde. Turngruppa og seniordansen holdt også flotte oppvisninger.

Intervju og flere bilder/videoer med Fagerlibrothers kommer senere. 

 

IMG 9494

Johan Fossmo Hess syns det er artig å male som proffene med acrylmaling. Her maler han et abstrakt bilde med sola som tema. Meldal kunstforening trakk mange til sin stand og mange bilder ble etterhvert lagt til tørk.

Kunstforeningen kunne fortelle at de kommer til å holde kurs i acryl- og oljemaling i april/mai. Da kommer den kjente kunstneren Amund Hagen til Grøtte bedehus tre dager for å lære bort forskjellige teknikker for nybegynnere.

 

IMG 9519

Seniordansen med Jorunn Ree som danselærer stiller gjerne opp og underholder på forskjellige arrangementer. Mange beundrende blikk fra publikumi hallen viser at dette er et populært innslag.

IMG 9536

Unge fotballspillere fikk boltre seg fritt på gressmatta mellom to mål. At publikum stadig kom utpå banen tok de med stoisk ro og driblet seg rundt lekende lett. Mange av dem deltok på andre aktiviteter i hallen.

 IMG 9630

Når turngruppa begynte å rigge seg til midt i hallen, samlet publikum seg rundt mattene. Og konkurransetroppen i Meldal IL gymnastikk og turn leverte som alltid en oppvisning som nesten tok pusten fra tilskuerne da de svevde høyt i lufta hvor de gjorde forskjellige rotasjoner. Trener Karen Gjervan Rise var på plass og sikret utøverne.

 IMG 9495

Hedda Nordvoll har laget knuten flaggstikk. Mari Syrstad har laget båtmannsknop. De syns begge at speiderne hadde en spennende stand. Speiderleder Arnstein Reitan stilte selv på messa fra det åpnet til slutt. Speiderne var denne helga på tur i Resdalen hvor de hadde laget seg snøhuler å overnatte i. Dette kan du lese mer om senere.

 

IMG 9538

Tuva Solstad Stene maler gule og røde troll og Mari Syrstad malte en flott grønn blomst med røde prikker som hun senere fikk med i utstillingen med de andre kunstverkene.

 IMG 9542

Denne blide karen har vært innom Røde Kors sin stand og fått seg ny refleks som han gjerne vil vise frem. Gutten heter Hamza og forteller stolt at navnet betyr "løvunge".

 

IMG 9501

 

Røde Kors stilte mannssterke på stand. De bød på brus og sjokolade og håpet at mange ville stikke innom for å se dem vise frem og demonstrere utstyr som brukes i felten ved aksjoner. Reflekser delte de også ut.

 

 

 

 

Tekst og foto/video: Hilde Stina Elshaug

Annonser


Medlemmer