Hitra ble for sterke for Meldal

Det så ut til å bli en begivenhetsløs kamp på Løkken stadion, før oppgjøret tok fyr mot slutten av andre omgang.

27.08.2016 - Jan Are Melgård
Kategori: Fotball

Hitra gjestet fredag kveld Løkken stadion foran cirka 30 tilskuere. Der ble publikum vitne til en av årets kjedeligste kamper.

I første omgang sleit Meldal med presisjonen i pasningsspillet og kom til ganske få sjanser.

Den ene gangen en meldalsspiller fikk ballen alene med keeper, ble han felt av en motspiller og fikk frispark fra 16-meteren. Dommeren valgte å ikke gi kort for hendelsen, noe flere på tribunen ikke var enige i. Frisparket ble satt i muren.

Hitra, som rett og slett virka mer tent enn hjemmelaget, satte inn et kontringsmål ti minutter før pause. Hadde det ikke vært for en strålende keeper i Tor Helge Taagvold kunne det fort blitt flere mål.

I andre omgang viste Meldal tegn til forbedring og de presset Hitra bakover på banen. Dessverre sleit de fortsatt med å treffe medspiller med den siste pasningen rundt bortelagets 16-meter.

Den ene gange alt klaffet for hjemmelaget, i det som var et nydelig angrep, ble Skjevdal spilt gjennom. Keeper kom ut og kastet seg etter ballen, men hektet istedet føttene til spissen og dommer dømte korrekt straffe.

Dessverre for Meldal gjorde keeper det godt igjen, da han reddet straffen fra Gard Fjeldvær.

Få minutter senere, nå på overtid i andre omgang, fikk også Hitra straffespark. Denne gangen var det banens beste, Taagvold, som vartet opp med en fantastisk dobbeltredning og ga Meldal nytt håp i jakten på poeng. Dessverre klarte ikke hjemmelaget å skape en siste sjanse før dommer blåste av.

Kampen endte dermed 0-1 til Hitra. Meldal leder fortsatt avdelingen to poeng foran Orkla 2, som har en kamp mindre spilt.

Neste kamp for Meldal er mot Nardo 2 på Nissekollen i Trondheim mandag 5. september.