Knallstart for det nyåpnede gatekjøkkenet på Løkken Verk

Fra venstre: Mehmet, Cemil, Özcan og Deniz

 

Nye eiere, nytt navn, nyoppussede lokaler, en god del nytt kjøkkenutstyr og ikke minst en solid meny med blant annet ekte italiensk pizza så ut til å få folk til å gå "mann av huse".


22.01.2024 - Rita Smedplass
Kategori: Næringsliv, Næringsnytt, Mat

thumbnail 20240119 111303 

På åpningsdagen 19. januar startet de med å servere kaffe og kake, både marsipan- og tiramisùkake. Begge deler falt visst i smak hos de mange som stakk innom for å ønske velkommen og slå av en prat. 

Siden meldal.no er nærmeste nabo stakk vi kjapt innom flere ganger  i løpet av dagen for å sjekke "stoa", å kunne registrere at det ble en ganske jevn flyt av kaffegjester utover formiddagen. Først ute var butikksjef på Extra,n, Frode Fjeldvær og så dukka jaggu meg ordfører Hanne Nyhus opp. Det satte nok Deniz veldig stor pris på.

thumbnail 20240119 111322,thumbnail 20240119 113825,,

Det kom stadig nye folk innom og mens Deniz tok i mot og pratet med alle gjestene var det forberedelser til matsalget skulle starte i kjøkkenavdelingen.

thumbnail 20240119 120403thumbnail 20240119 170857Et par dager før selve åpningen tok vi en prat med Deniz Celik (34) for å bli litt bedre kjent med de nye naboene. Han forteller litt om seg selv, hva han har drevet med tidligere og hvilke tanker han har om å drive gatekjøkken på Løkken. 

Han er født i Tyrkia, men var bare to år da familien flyttet til Østerike hvor han også lærte seg kokkekunsten. Siden ble det en periode på Byåsen, fem år i Namsos før han tok over som eier og daglig leder av Trollkroa på Os i Østerdalen. Der drev han i 10 år, med mange ansatte og utviklet hele tiden bedriften i positiv retning.
Fra en omsetning på tre millioner det første året til 12 da han valgte å selge. Det ble rett og slett for mye jobb til slutt forteller han.
I de årene han drev Trollkroa bodde han i åtte år på Røros og de to siste pendlet han delvis mellom Trondheim og bodde i ei hytte. Han eide og leide ut hytter i tillegg til å drive kro.

Etter et års tid med pause kjente Deniz på at det var på tide å komme i gang igjen og da han fikk høre at Milano tenkte å avvikle på Løkken ble interessen vekket. Han hadde faktisk aldri hørt om stedet og ante ikke hvor det var men allikevel bestemte han seg for å ta en titt.
Og med det var det gjort, han har stor tro på at mindre steder både trenger og fortjener et sted de kan kjøpe mat og håper folk vil være flinke til å benytte seg av tilbudet.
Han har tatt over sammen med kompisen Hatice Inal (32) og regner med at det blir hard jobbing fremover. I utgangspunktet regner Deniz med at han stort sett må jobbe mest alene i starten, men at det etter hvert kan ansettes et par til. Det må nok gå en seks, syv måneder før man vet om en sånn bedrift er "liv laga" mener han.

Under selve åpningen og de påfølgende dagene hadde han med seg tre ekstra hjelpere og det var nok helt nødvendig, for makan til oppstart.

Det ble fullt kjør hele helga og det første måltidet, en pizza, var det denne herremannen som bestilte.

420619187 1250160779251255 2806252704891764982 n

Hans Kristian Brataas (87) Pensjonert mester i boktrykkerfaget og tidligere drevet eget trykkeri i Trondheim. Foto: Deniz

Deretter gikk det som sagt slag i slag både fredag, lørdag og søndag.

thumbnail 20240119 170801

Denne gjengen fikk tilfeldigvis se at det var åpnet pizzeria i forbifarten og valgte å ta lørdagens middag her.

thumbnail 20240120 174136

Her er også en gjeng som valgte å ta lørdagsmiddagen hos Løkken Pizzeria & Grill

 

Undertegnede var innom i et privat ærend på søndag og måtte nesten le litt da det plutselig sto en helt ny person bak disken. På lørdag fant de ut at det ble kanskje litt krise på søndag da det viste seg at de kom til å bli bare tre mann på jobb. Da er det godt at man kan ringe noen å spørre om hjelp, og denne noen var Eva Dørdal som tok jobben med å ta i mot bestilling og betjene kassen på strak arm.thumbnail 20240121 201028

 

Nå er det bare å håpe at suksessen fortsetter og med de tilbakemeldingen som har kommet med skryt av maten, god service og hyggelig betjening ser det veldig lovende ut.

Deniz kan også tilby annen mat enn det som står på menyen. Om du skal bestille til selskap eller lignende og er minimum 10-15 personer kan han gjerne fikse for eksempel karbonadesmørbrød og forskjellig annet. Det er bare å ta kontakt å komme med ønske sier han

Det må også nevnes at Deniz Celik er bosatt i Trondheim med kone og to barn, den minste bare noen uker gammel, og vil delvis pendle men har også ordnet seg med en hybel her på Løkken som han kommer til å bruke en del. Han forteller at han føler seg veldig godt mottatt her og synes alle har vært veldig hyggelige og tatt seg tid til å slå av en prat.

Vi gratulerer med en knall åpning og ønsker lykke til videre.

 

Mange bilder i billedstripa også.

 

Red:RS

 

Annonser


Medlemmer