Marens Pesto

Furkunnjmat med Britt G. Moen

Dette er en oppskrift tatt rett i fra Maren som opprinnelig kommer fra Mandal og jobber som fysioterapeut i La Nucia i Spania.


09.10.2011 - Magne Vullum
Kategori: Furkunnjmat

Vi er på Kostholdsveilederkurs her sammen med en trivelig gjeng fra hele Norge. Første dag er nå unnagjort og vi har hatt en lærerik og interessant skoledag. Plassen vi bor på heter Akinon Hotell og Spa, vi bor som dronninger i suiter med stort kjøkken, spisestue, stue og stor veranda med utsikt over anlegget. Vi har egne soverom med eget stort bad, hvor vi kan trekke oss tilbake og ha litt privat tid. Hva mer kan vi ønske oss…………jo god mat og drikke. Og det får vi også servert; god frokost, nydelig lunsj og herlig middag.  Jeg ser virkelig fram til fortsettelsen, fine dager i sol og varme og en del lærdom innimellom sammen med en fantastisk gjeng. Fortsettelse følger……..;D

Britt G. Moen

Marens Pesto
2 ss pinjekjerner (ristes i stekepanne i rapsolje)

2 fedd hvitløk
1 liten neve revet parmesan
1 bunt basilikum (ca 1 plante)
Extra virgin olivenolje til passende konsistens
Smak til med salt og pepper
Alt blandes i en blender

!Que rico! Que aproveche!

Foto: Tone Sissel Wahl/Britt G. Moen
Marens Pesto
Tapasbordet på hotellet.

Marens Pesto
Utsikt i fra verandaen landsbyen La Nucia.

Marens Pesto
Et flott hotell og spaanlegg.

Marens Pesto
Lyst og trivelig på kjøkkenet i suiten vår.

Annonser


Medlemmer