Noe er nesten som vanlig.

 

Storås samfunnshus arrangerte julemesse i dag 21. november, noen færre utstillere enn vanlig, men med et fantastisk utvalg til overkommelige priser.


21.11.2020 - Aud Inger Kalseth

Noen kvier seg for å lage arrangementer i disse tider. Men det er fullt mulig og kanskje er det et behov der ute. Både for å komme seg ut og oppleve ting og å treffe andre mennesker. De som kvier seg, får heller være hjemme, og det må vi respektere. På Storås var det godt lagt til rette for å holde avstand, det var håndsprit og det var mye fint å se.

Den første jeg møtte var Arnt Bjørkhaug som hadde fått fyr på bålpanna og snart hadde svartkjel-kaffen klar. Senere skulle det bli en mulighet for å grille pølser også

Søstrene Irene Auseth og Elisabeth Solberg hadde en imponerende mengde med strikketøy. En kan lure på når de får tid til å gjøre noe annet. Det var strikkejakker, gensere, sokker, votter og labber i alle størrelser og farger. Kvalitet over hele lina.

Margit Granheim solgte treprodukter for sin mann Anders. Hun er for øvrig medprodusent, det er hun som maler og rosemaler. Det meste var utsøkt nydelig og noen ting var laget med litt humor. Julegavetips med høy kvalitet.

Ruth Karin Kjelstad og Aud Melgård hadde masse pynteting. Blant annet tova snømenn, nisser og bokser m.m. Noe for enhver smak.

 Ingvild Selbæk hadde blant annet barneklær av forskjellig slag, så det var bare å velge det antrekket i den størrelsen du hadde bruk for.

Ingrid Mjøen og Anita Snuruås Haugen hadde en spennende stand med vesker, honning, luer og jeg vet ikke hva. Det er bare å forstørre bildene, så får du se selv.

Det var lefser og lemser og få kjøpt av Bjørg Sigrun Vikan og idrettslaget tilbød kornband.

Storås Samfunnshus har mistet mange inntekter som følge av koronaen, og dette arrangementet er et forsøk på å få inn litt penger. Det var også loddsalg med mange fine gevinster.

Håper for din del at du tok turen og fikk en god opplevelse og det var kaffesalg også.

Tekst og bilder: Aud Inger

Annonser


Medlemmer