Ny seier til Meldals jenter 17

En spennende kamp på bortebane mot Vestbyen endte 1 - 2 i favør Meldal

15.06.2016 - Rita Smedplass
Kategori: Fotball

Meldal dominerte i hele første omgang med mange store sjanser foran mål og fortjente virkelig å lede 1 -0 da de gikk til pause.

Det var et merkbart skjerpet hjemmelag som kom på banen i andre omgang, men et stykke ut i omgangen trøkka jentene våre til og Solveig Sugustad fikk inn sitt andre mål.

IMG 6853 Solveig 1

2 - 0 ledelsen varte til god og vel halvspilt andreomgang før Vestbyen fikk inne et mål og økte spenningen betraktelig. Heldigvis ble det med det ene og Meldal kunne ta med seg 3 nye poeng hjem. Totalt har jentene fire seiere, en uavgjort og tre tap. De ligger nå på 5. plass (midt på tabellen) men med en kamp mindre spilt enn noen av de andre lagene har de muligheten til å avansere til 2. plass om de vinner siste kamp i vårsesongen, mot Leik på hjemmebane (Løkken) fredag 17. juni.

Red: Tekst og bilder av RS