Meldal Jakt og Fiskarlag

Adresse
Løkkenveien 86, 7332 Løkken Verk

540748 439210119502040 444369807 n2

Laget har god økonomi men sliter som mange andre lag med å rekruttere medlemmer inn i styrer og verv. Det blir ofte de samme år etter år som må gjøre jobben og da er det lett at lufta går ut av ballongen.

Vi består av et styre på 7 personer samt 3 varamedlemmer. Videre så har vi Ungdomsavdeling (for tiden ikke aktiv), Leirdueutvalg (egen leirduebane) Fiskeutvalg, Jaktutvalg, Elvautvalg, Hus og eiendom, (har egen hytte i Vålåskaret samt eiendommer der), Hundegruppe (ikke aktiv). Det er også en del komiteer samt at vi velger utsendinger til div. årsmøter som i grunneierlaget, fylkeslagets årsmøte med mer.

Våre aktiviteter for tiden kort oppsummert: Kurs i Jegerprøven som fører fram til eksamen, Oppkjøp av elv og salg av fiskekort, Isfiskekonkurranse på Frilsjøen, overnatting for ungdommer i Bulia, avholde styremøter og årsmøte, utleie av leirduebanen, utleie av hytta i Resdalen.

Vi har også som nevnt gått i samarbeid med rovviltgruppen i Meldal. Her har vi gått inn med en del midler og stiller klubbhuset til disposisjon for bygging av fangstbåser. Se på Facebook

Vi ønsker flere aktive medlemmer som ønsker å ta et tak, samt også ungdommer som kan få i gang en ny ungdomsgruppe. Ta kontakt med oss om du/dere vil vite mer og om dette vekker interesse.

Ta en kikk på vår hjemmeside (Siden er ikke særlig bra ennå, så vi skulle gjerne fått med noen som kan jobbe med den) samt NJFF sine sider for å se hva det går an å drive med innen laget.

Det går også an å ringe leder Gunnar Wiger på tlf. 47 60 63 74

1 fisk

« Tilbake til oversikt


Medlemmer