Næringsnytt


"Vi er så glade og takknemlige for støtten og mottakelsen vi har fått her, så vi vil gjerne vise det ved å gi noe tilbake"

20.04.2024
Kategori: Næringsliv, Næringsnytt, Lag og foreninger

 

Deniz Celik og resten av staben ved Løkken Pizzeria & Grill er så fornøyde etter vel tre måneders drift at de gir kr.5000,- hver til Løkken IF og Meldal Sportsklubb. 

Les mer…El-Co har skiftet navn til Svorka

19.04.2024
Kategori: Næringsliv, Næringsnytt

El-Co som mange lokale kjenner til i Meldal, Rindal og Orkland-området har lang erfaring med leveranse innen el-installasjonsprosjekt og service-oppdrag til bolig, hytte, landbruk, industri og næring.

Les mer…

Knallstart for det nyåpnede gatekjøkkenet på Løkken Verk

22.01.2024
Kategori: Næringsliv, Næringsnytt, Mat

 

Nye eiere, nytt navn, nyoppussede lokaler, en god del nytt kjøkkenutstyr og ikke minst en solid meny med blant annet ekte italiensk pizza så ut til å få folk til å gå "mann av huse".

Les mer…Nytt og flott treningssenter på Storås

31.05.2023
Kategori: Helse, Næringsliv, Næringsnytt

Siden først i mars måned har treningssenteret på Nermoan 1. vært flittig brukt av et tilfredsstillende antall medlemmer.

Les mer…

10 nye stoler venter spent hos Svorka

28.03.2023
Kategori: Næringsliv, Næringsnytt

 

10 helt nye ledige stillinger skal fylles. Det er 10 nye stoler. Kanskje er den stolen du har vond, kanskje er du bare litt lei av den, kanskje har du sølt kaffe i den eller kanskje har du bare lyst til å prøve en ny stol? Og tenk om de har drømmestolen din? 

Les mer…


Svorka i vekst – etablerer nytt selskap

08.02.2023
Kategori: Pressemelding, Næringsnytt, Næringsliv

 

Etableringen skjer som følge av sterk vekst for Svorka de siste åra, som har gått fra å være et tradisjonelt strømselskap til en komplett leverandør av energismarte løsninger

Les mer…

Hedret for lang og tro tjeneste ved Foss Plater og Foss Snekkeri

10.11.2022
Kategori: Næringsnytt, Næringsliv, Pressemelding

 

Arnt Foss som delte ut medaljen holdt en tale til hver enkelt som også ble en historiefortelling om bedriften de siste 25 år

Les mer…


Direktør Magnus Müller stolt mottaker av prisen "Årets lærebedrift".

28.09.2022
Kategori: Næringsnytt, Næringsliv

Bårdshaug Herregård har tatt i mot lærlinger i flere tiår og direktøren mener de er avhengig av dem.

Les mer…

LW Entreprenør AS, en lokal bedrift i vekst

17.08.2022
Kategori: Næringsnytt, Næringsliv

LW Entreprenør AS er et maskinentreprenørfirma som ble etablert i 2011. De har kontor i Næringslivets hus på Løkken Verk og utfører grunnarbeid i Trøndelagsområdet og på Nordmøre. Daglig leder er Olav Lillemo, og han har til sammen 20 ansatte med både maskinførere, lastebilsjåfører og grunnarbeidere. I tillegg har de med seg innleide aktører i perioder

Les mer…


Annonser


Medlemmer