Kultur

Kulturinteressen i Meldal og bygdene rundt er stor og favner vidt: Sang og musikk, litteratur, teater og revy, lokalhistorie, religiøse og politiske kulturaktiviteter, foto og annen bildekunst, naturopplevelser, husflid, fortellertradisjon og mange andre aktiviteter som engasjerer store og små grupper av bygdas befolkning. Vi vil gjerne ha leserne våre sin hjelp til å formidle flest mulig kulturaktiviteter på meldal.no gjennom tekst og bilder.Konserten i Meldal kirke avlyst

23.06.2020
Kategori: Kultur

På grunn av sykdom, er konserten med Thomas Brøndbo i Meldal kirke i kveld avlyst.

Les mer…Kom og hør!

15.06.2020
Kategori: Kultur, korps

Restriksjonene i forbindelse med koronapandemien førte til at Meldal Skolekorps måtte avlyse en viktig del av rekrutteringsarbeidet som foregår på våren.

Les mer…

Spontan konsert i Sansehagen og Solhagen - det starta med et blikk…

13.06.2020
Kategori: Kultur, Kor

Damekoret CodaVokal, fikk lyst til å synge for noen på sommeravslutninga, og Meldal helsetun er ikke vanskelig å få med på fest og moro - dette tok de på kort varsel, og utekonsert ble det lørdag formiddag.

Les mer…Helge spilte til allsang fra båttaket

22.05.2020
Kategori: Kultur, 17. Mai, Orkland kommune

Kulturskolerektor Helge Rolstadås har hatt en krevende koronatid, men 17. mai slo han seg skikkelig løs før etterlengtet familiebesøk på kvelden,  - 25. mai skal de fleste elevene i kulturskole være tilbake igjen med øving til digital konsert. (Video lagt til mandag, 25. mai 2020).

 

Les mer…

Harry Potter-kveld trakk masse folk

07.03.2020
Kategori: Kultur, Barn og ungdom, Vinterlarm

Onsdag 4.mars i "Vinterlarmuka" arrangerte Orkland bibliotek, avdeling Løkken og Meldal Skolekorps Harry Potter-kveld i lokalene til biblioteket. Dette så ut til å fenge mange og det resulterte i veldig godt oppmøte

Les mer…


Løkken musikkorps åpner årets "Vinterlarm" med feiende marsjer og korpskafè

26.02.2020
Kategori: Kultur, Lag og foreninger, Vinterlarm

Det skjer lørdag 29. februar, og stedet er Coop Extra og Pensjonisthuset på Løkken.

Les mer…

Etterlyser vitner til storbrann på Rindalsskogen

20.02.2020
Kategori: Kultur, historie

John J. Storholt har fått fenomenal respons i Rindal, men ønsker også kontakt med meldalinger som vet noe om brannen i 1952.

Les mer…


Løkken sett fra Jåra

11.02.2020
Kategori: Kultur, historie, Sang og musikk, Teater

Ordkunstneren Ole Magnar Morken fra Jåren i Skaun har skrevet et skråblikk på Løkkenhistorien, sett fra bygdesamfunnet Jåra. Her sjonglerer han med historiske fakta og bygdahistorie, humor og alvor. Med seg har han en «nesten-jåring», musiker og komponist Ronny Kjøsen. Ronny har skrevet mye musikk til og om Løkkensamfunnet. Ole Magnar forteller......

Les mer…

Helmaks Nå-Kor!

10.02.2020
Kategori: Kultur, Teater og revy

Lørdag kveld hadde Nå-Kor premiere på sin nye forestilling "Olsenbanden tenker koffert" - men hvem kunne tenke seg til at den røde kofferten inneholdt slikt "sprengstoff"?

 

Les mer…


Annonser


Medlemmer