1 Mai 2018

 

Løkken musikkorps stiller som vanlig opp allerede på morgenen, men i år har de gjort noen forandringer i programmet sitt.


28.04.2018 - Rita Smedplass
Kategori: Lag og foreninger, 1. Mai, korps

IMG 0523

Nytt av året er at de ikke kommer til å gå i gatene i like stor utstrekning som tidligere, men derimot spille på flere plasser. Dette løser de ved å kjøre mere buss til og fra. Det blir oppstart vad Storekra hvor de ikke har spilt på noen år nå, hvorpå de tar buss opp til Skåveien og marsjerer gjennom Laushuslia med stopp ved Løvbytunet. 

Deretter går turen opp til Helsetunet i Meldal før de fraktes videre til Løkken Kirke hvor de skal spille for første gang på mange tiår under 1.Mai feiringen.

Så står Bjørnli for tur og marsruten der har allerede blitt minsket noe de siste årene, og i år er det bestemt at de kun vil stå på Skjæringa å spille. Årsaken til dette er i følge dem selv at flere av musikerne "drar på årene" så det blir litt for utfordrende å forsere hullete veier i vårløsninga. Det er også en kjensgjerning at interessen har vært synkende blant beboerne når korpset kommer. Det er ikke sånn som før i tiden da folk gikk "mann av huse" når korpset kom på 1. Mai og de sto i veikanten å applauderte og ungene syklet eller gikk etter korpset på hele runden.

Løkken Musikkorps håper likevel at det møter opp mye folk på de plassene de skal stå å spille i år.

IMG 0517

Ellers er programmet som det pleier med folketog fra Gammelgruva hvor også Meldal Skolekorps deltar, gjennom Løkken sentrum og  ned til Idrettsbygget.

IMG 0514

Hele programmet kan du lese ved å klikke på 1. Mai annonsen i høyre marg.

God 1. Mai 

 

Bilder fra 2017(RS)

Red:RS

Annonser


Medlemmer