Gode naboer 

 

Per e drengen min, sier Anne Bjørkhaug Kvam. Hun er nabo med Per og Anne Sørløkk på Bruvollen og får all slags hjelp fra sine gode naboer. Anne er 92 år og steller seg sjøl, men har stor hage og stort hus. Hvis jeg ikke får hjelp av Per og Anne blir ingen ting gjort, sier hun.  

07.05.2008 -
Kategori: Arkiv

Den ene arma mi er ikke brukbar til så mye lenger, og jeg er veldig glad for all hjelp fra naboen. I dag har Per tatt opp de siste røttene etter den store heggen som sto på plena. Treet var stort da vi flytta hit på 50-tallet, og det må ha vært bortimot 100 år, mener Anne. Hun har mange gode minner om det store tuntreet som sto hvitt av blomster i mai.
Anne skryter av hjelpa fra naboene og forteller at om vinteren freser Per bort snøen. De siste årene har han klipt plena hennes. Tidligere fikk hun folk fra Rosenvik til den jobben, men det tilbudet er borte. Anne har sønnen Morten, men han bor i Oslo og er hjemme ca. en gang i måneden. Han setter også stor pris på at naboene hjelper hans mor.
Anne steller seg sjøl hver dag, men får hjelp når hun skal bade. 2 dager i uka får hun tilkjørt middag, og hjemmehjelp har hun 2 timer hver 14. dag. I dag skal Anne være med og kjøre henne til butikken slik at hun får handlet.Tidligere har hun ordna blomsterbedene sine sjøl, men det kan hun ikke i år. Æ må ta i mot den hjælpa æ får, sier Anne.
 

Annonser


Medlemmer