Ingen enkel kabal

Brit Berg og Hanne Hansen ved Sans Bergmannskroa har fullt opp i sommermånedene. Da vi stakk innom prøvde de å få til vaktlistene under ferieavviklinga. Vi forstår godt at det kan by på problemer, det er mer enn nok å gjøre i turistsesongen.
10.07.2008 -
Kategori: Arkiv
Stein Dyrset forteller at de har ansvaret for matserveringa til turistene på Thamshavnbanen, i gruva, ved Gjesteboligen og ikke minst på kroa. I tillegg bringer de ut mat til kunder over hele dalføret, koldtbord og ikke minst de populære lunsjtallerkenene. På kroa merker de også at fiskesesongen er i gang, og at Thamshavnbanen er åpna. Turistene er gjerne på Løkken i flere timer når de kommer med toget, eller skal ta toget ned til Orkanger igjen. Bussturistene setter stor pris på den mottakelsen og matopplevelsen de får på kroa. De får servert god tradisjonsrik mat basert på lokale råvarer og historie. Stein forteller dem at kroa er kåret til ”Beste og mest nyskapende spisested langs veien” i Norge. Overnattingstilbudet er stadig fulltegna, det tyder på at vi begynner å bli kjent. Stort sett er det folk som er på kurs eller på jobb i Meldal.