Stor oppslutning om nytt treningstilbud

Sterk og stødig-gjengen torsdag, 13. februar

"Sterk og Stødig" er et treningsopplegg spesielt tilpasset seniorer - endelig har også vi i Meldal fått dette gode tilbudet som er en suksess over store deler av landet.


13.02.2020 - Hilde Stina Elshaug
Kategori: Helse

Torsdag, 13. februar hadde LHL (Landsforeningen for hjerte- og lungesyke), i samarbeid med kommunen, sin andre gruppetrening "Sterk og Stødig", med stor oppslutning av seniorer i alle aldere. 

Responsen er over all forventning, så det var godt at man hadde valgt et såpass stort lokale som storsalen i Meldal Samfunnshus, da hele 40 spreke damer og menn har møtt opp og skrevet seg på liste for å bli med på trening hver torsdag fremover.

Vi håper også at fler vil komme til etter hvert da dette må sies å være en god investering i helse. 

Sterk og stødig er en del av helsereformen "Leve hele livet" og spesielt tilpasset og utarbeidet av fagpersonell ved NTNU i Trondheim for seniorer, men passer for alle som ønsker å holde seg aktiv med forholdsvis enkle øvelser. De fleste øvelsene kan også gjøres sittende på stol, så her er det muligheter for alle å møtes for å trene sammen. 

 

 

fullsizeoutput 1a73

Klippekort nok. Alle øvelser er hentet fra heftet som er utarbeidet av Institutt for nevromedisin - Geriatri, bevegelse og slag.

 

Fra neste torsdag vil klippekortene bli tatt i bruk, og det vil bli mulig å betale med kontanter og vipps. 

Som kursholderne sa til deltagerne på instruktørkurs: -Det eneste kriteriet for å delta på Sterk og Stødig, er at man kommer seg til treningslokalet for egen maskin.

 

 

IMG 6874

 

Tekst og foto: Hilde Stina Elshaug

Annonser


Medlemmer