Trangt om plassen  

Stor interesse for loddsalget 

Veldig mange snøscooterinteresserte var til stede hos Syrstadeng Bil AS i går kveld. For å si det mildt; det rydde inn fra alle inngangene og Jon Syrstadeng er sikker på det må ha vært 120 personer til stede. Foruten det sosiale var det også loddsalg og premien var en scootertilhenger.  

08.02.2008 -
Kategori: Arkiv

Da det ble så mye folk, og loddsalget på snøscooterhengeren så populært, måtte en av de ansatte dra til Meldal på jakt etter flere loddbøker og mer bløtkake. Det var laget 2 store kaker med logo i forbindelse med Meldal snøscooterklubbs 20-årsjubileum, men det ble for lite med så mange besøkende. Klubben jobber aktivt for at snøskuterkjøringa i Meldal skal være i ordnede former til nytte og gagn for alle.

Av de frammøtte som fikk servert kaffe og kake, ble det plass til bare halvparten i stoler, resten måtte stå og drikke kaffen sin. Ettersom det ble solgt lodd for 10 000 kroner, ble det foretatt loddtrekning av to hengere. Det var jo ikke meninga vi skulle tjene på loddsalget, forteller Per Jerpstad hos Syrstadeng Bil AS..
Heldige vinnere ble Jon Magne Nergård fra Storås og Egil Jerpstad fra Å. Vi gratulerer!


 

Stor interesse for loddsalget Stor interesse for loddsalget 

Tidlig krøkes Tidlig krøkes 

Annonser


Medlemmer