Arkiv

Egen restaurant
06.03.2008
Kategori:
Arkiv
Ved Meldal videregående skole, linje restaurant og matfag, har de i 14 dager hatt egen restaurant på skolen. Servitører, kokker og bakere har hatt fullt opp å gjøre.

Krystall og mye mer
06.03.2008
Kategori:
Arkiv
Åse Syrstad ved Handverksbua til Meldal Asvo på Løkken viser oss de flotte glassene de nå har tatt inn for salg. Serien er i krystall og heter ”Svane”, en av Norges mest komplette serier i glass.

Hvilken bedrift er dette?
06.03.2008
Kategori:
Arkiv
Riktig svar: Coop Å Vinner: Kari Ingeborg Lund, Jerpstad
I ukens nøtt denne uke spør vi: Hvilken bedrift er dette?
Bli med på konkurransen og send inn ditt forslag til konkurranse@meldalsnett.no
Klikk på les mer for større bilde.

Hvor er dette?
05.03.2008
Kategori:
Arkiv
Riktig svar: "HOB-bygget", Brannstasjon/bussterminal i Meldal sentrum Vinner: Marit Syrstadeng, Meldal
Ny nøtt og vi spør: Hvor er dette?
Bli med på konkurransen og send inn ditt forslag til konkurranse@meldalsnett.no
Klikk på les mer for større bilde.

Søvnløs skribent..
05.03.2008
Kategori:
Arkiv
Jeg er (dessverre?) et utpreget nattmenneske. Jeg begår mine beste skriverier ut i de sene nattetimer. Det er da kreativiteten får fritt spillerom. Problemet er sjølsagt en normal døgnrytme. Håpløst og ..søvnløst..

Helgas løype 8. og 9. mars
05.03.2008
Kategori:
Arkiv
Minner om at Helgas løype denne helga går i regi av Løkken IF. Løypa går i Bjørnli velforenings turløype i Damlimarka.

Nummer 7 i prologen
05.03.2008
Kategori:
Arkiv
Det så lovende ut i Drammen på dagens klassiske sprint, etter at Hans Pettter Lykkja ble nr. 7 i prologen. Det var med spenning vi satte oss foran TV´n og Hans Petter fra Dalguten i Meldal ble presentert med nr. 7 på brystet.

Flatbrødbaking
05.03.2008
Kategori:
Arkiv
Elevbedriften Magamålet ved Storås skole har baka seg flatbrød til påske. Elevene i 6 klasse får lært både baking og matematikk samtidig. Lærer Marit Bisgaard lagde deigen, mens elevene åt matpakka si og fulgte nøye med. Hun spurte dem hele tiden om mål og vekt.