Årets julekalender starter på torsdag

 

Årets julekalender er straks i gang og du har igjen mulighet til å vinne flotte gevinster gitt av næringslivet og andre bidragsytere her i Orkland

 


28.11.2022 - Rita Smedplass
Kategori: Næringsliv, Julekalender, Lag og foreninger, meldal.no

Julekalenderen har rukket å bli en tradisjon som leserne våre setter pris på og viser stort engasjement over. Vi håper naturligvis at kalenderen vil bli like populær og engasjere minst like mange deltakere i år som tidligere.

Premier vanker det hver eneste dag, og alle som leverer riktig svar, er med i trekningen om hovedpremien når kalender-sesongen er over for i år.

Kalender-spørsmålene er hentet fra artikler publisert på meldal.no i 2022 eller i informasjon du finner på meldal.no sin portal.

Hovedpremien vet vi ennå ikke hva blir, men kommer med en artikkel om det i løpet av desember.

Følg med på julekalenderen, svar på spørsmålene og lev i spenning hver dag fram til og med julaften! Og husk: Jo flere dager du deltar, jo større er sjansen for at nettopp du vinner. Du kan svare kun en gang per luke.

Lukevinnerne publiseres fortløpende i lukene, så klikk deg inn på tidligere luker for å se om du har vunnet. Vinnerne må selv ordne med henting av premier hos giverne hvis ikke annet er beskrevet.

VI i meldal.no ønsker dere lykke til.

Annonser


Medlemmer