Bakte 2000 rundstykker og 108 storbrød i helga

Matkomiteen til barnekretsturnstevnet har startet jobben med å lage mat i helga. Og alt skal lages fra bunn.
11.02.2018 - Hilde Stina Elshaug
Kategori: Kultur, Sport, Barn og ungdom
Komitémedlem, Olaug Muan forteller at Kristin Øverland er leder for matkomiteen, "Og så var vi så heldige å få med Oddny Ustad som deigsetter."
Komiteen har bestemt at når det skal være turnstevne i Meldal så skal det serveres mat laget fra bunnen av. I helga møttes fem damer på skolekjøkkenet. Det ble bakt 2000 rundtykker og 108 storbrød som skal serveres til frokost. Det er satt av en helg til, da skal det bakes 2000 baguetter som skal serveres til lunsj.
Menyen har de allerede klar:
Fredag, kveldsmat hjemmelaget tomatsuppe med rundstykker. Rundstykker og brød til frokostene lørdag og søndag. Oppsmurte baguetter til lunsj lørdag og søndag.
Til festmiddag lørdag kveld blir det hjemmelaget gryterett med potetstappe. Vi har kokt kraft av kjøttbein så det skal bli god smak på gryteretten forteller Muan.
Innsendt av Olaug Muan
Red: HSE