Formidabel økning i middagssalget

Det går så det suser ved Bergmannskroa i disse dager, forteller kokken Øystein Kvåle. I mai og juni har det vært helt topp, og turisttilstrømningen har vært stor. Nylig er staben utvidet med 2 nye medarbeidere, en kokk og en servitør.
12.07.2007 -
Til vanlig er det 3 faste kokker og 2 deltidskokker. Det er 2 servitører i helstilling, men det er mange på deltid, spesielt på denne årstida. Åpningstida er også utvidet I sommer
Øystein sier at de høstet mye kompetanse av styreprosjektet bedriften deltok i, og har nå lettere for å tenke langsiktig. På Storåsfestivalen skal Bergmannskroa ha restaurant-telt med 60 sitteplasser. Da vil det bli bordbestilling, og 3 bordsettinger daglig.
Vi håper høsten blir like god som sommermånedene, sier Øystein, som har vært ansatt ved Bergmannskroa side 2001.