Hadde suksess med turngruppa - nå er det hest som gjelder

 

Anna Margrete Wiggen Glein måtte ta et valg hvis hun skulle fortsette med sprangridning.


30.11.2019 - Hilde Stina Elshaug
Kategori: Bli kjent med..., Sport, Jul

Anna Margrete Wiggen Glein, har turnet siden hun var liten jente. Hun har vært del av suksessen som Meldal IL, Gymnastikk- og turngruppe har hatt med konkurransetroppen gjennom mange år. Nå har hun lagt turndrakten på hylla og inntatt ridebuksa. I dag, møtte vi henne i Julegata på Å hvor hun var på opplæring i å kjøre hest og vogn sammen med mamma Trine Hoel. 

Anna Margrete hadde selv med seg den 11 år gamle hesten sin Moonshine som også får opplæring. Den har hatt noen rideturer, men kun med erfarne ryttere på ryggen foreløpig. Hesteskyssen med vogn er det den mer erfarne hesten som får ta seg av.

-Jeg har drevet med hest i fire år og bestemte meg for å slutte med turn for å satse på sprangridning, da det ble for krevende å delta på begge deler, forteller Anna Margrete.

-Jeg har hatt flere hester og den første hesten måtte dessverre avlives for to år siden på grunn av sykdom. Moonshine har jeg hatt i fem måneder, sier Anna Margrete som allerede har blitt gode venner med den snille hesten.

Trine Hoel forteller at hesten til Anna Margrete er en New Forest Pony, en rase som lever vilt i New Forest i England.

 

 

IMG 0210

Trine har gjennom mange år vært et hyggelig og populært innslag i julegate på Å med hestekjøring for barna. Hun forteller at hesten til dattera er en New Forest Pony, en rase som lever vilt i New Forest i England

  

46495459 1686479828124164 4382279819304370176 n

Her er Anna Margrete sammen med turngruppa i 2018 - les om dette her: Meldal med strålende resultater i nasjonal konkurranse!

 

IMG 0215

Anna Margrete Wiggen Glein med Moonshine. De har rukket å bli gode venner på de fem månedene de har trent sammen

 

IMG 0207

Alltid populært med hesteskyss.

 

Tekst og foto: Hilde Stina Elshaug

Annonser


Medlemmer