Hemlaga æljkaku 

En god latter forlenger ..... 

Det har vært dugnad på steiking av "hamburgere", som skal selges under Storåsfestivalen. Leder i Storås samfunnshus John Skjærli presiserer at "hamburger'n" heter "æljkaku" og skal skrives rett fram. Medlemmer fra IL Dalguten og styret i Storås samfunnshus gikk sammen om jobben, ved det nye kjøkkenet i samfunnshuset. Hele syv ivrige dugnadarbeidere var i full gang med jobben da vi kom på besøk. 

01.04.2009 -
Kategori: Arkiv

Elg har de fått både fra Dragset, Bergslaget og Lykkja jaktlag. Kjøttet har blitt malt hos Eriksen kjøtt i Rindal. I fjor satte de bort stekinga av elgburgerne, men ble ikke helt fornøyd med resultatet. I tillegg blir også mer penger i kassa, når de foretar stekinga sjøl. I fjor var vekta ca. 75-80 gr. pr. burger, nå blir den 100 gr. Storås samfunnshus og IL Dalguten har hver sitt utsalgsted under Storåsfestivalen, og deler derfor på arbeidet med stekinga.  

En god latter forlenger ..... En god latter forlenger ..... 

"Brynjar Einum ""stikker"" ut ei stor kake  "

Ella Kirkholt og Jorun Skjærli steker  Ella Kirkholt og Jorun Skjærli steker  

Anne Sørmo og Guri Drugli knar elgdeig  Anne Sørmo og Guri Drugli knar elgdeig  

Stilling ledig
Hva skjer

Se flere…


Annonser

Annonser


Medlemmer