Humorgjengen Kveli, Rånes og Bremseth kjører ekstraforestilling i Løkken Kulturhus

 

Den første forestillingen som ble annonsert ble raskt utsolgt så nå er det klart for en runde til på samme kveld, 17. september


30.08.2019 - Rita Smedplass
Kategori: Kultur, Teater og revy, Sang og musikk, Humor
ieuYQqew2.jpeg

Foto: Line Berre

"Pressemelding"

I løpet av fem år og fem ulike show har gruppa Kveli Rånes Bremseth blitt store publikumsfavoritter i Midt-Norge.

"Det e itj størrelsa det kjem an på" hadde premiere 1.februar 2018 og har blitt spilt over 100 ganger for over 30 000 publikummere fra Fredrikstad i øst til Tromsø i nord. Etterspørselen har vokst enormt og det er nå klart for langstrakt turne med denne forestillingen også høsten 2019.

Arnt Egil Rånes er sologitarist i DDE og har reist Norge på kryss og tvers i 25 år. I Kveli Rånes Bremseth er han musiker, vokalist, musikk- og videoprodusent. I tillegg er han den stødige side-kicken til de elleville figurene som fyller scenen.

Harald Morten Bremseth har 30 års fartstid i Lånkerevyen, som er norges mestvinnende revygruppe i NM i revy. Han ble utpekt til Norges beste revyskuespiller av Tom Sterri, og har blant annet spilt i RiksRevyen på Chat Noir.

Sigmund Kveli har skrevet tekster og underholdt folk i over 40 år. Også han har flere norgesmestertitler fra NM i revy, og har vært med å skape den unike  ”Kveli-humoren” som de fleste trøndere nikker gjenkjennende til. Han spilte også i RiksRevyen på Chat Noir.

Hva er så årsaken til at over 70 tusen personer har fylt salene over hele midt-norge under de tre foregående showene Det du ikke visste om trønderrocken, Bygd for fart og Hipp hipp hipp? Kanskje det er kombinasjonen av nyskrevne sanger og gamle allsang-slagere og humor som ikke er ondsinnet og gjenkjennelsen i de originale figurene som prøver å takle hverdagsutfordringer som nabokrangel, kjærlighet, for mye penger, for lite penger og usikre familieforhold.

De fleste som går ut fra et Kveli Rånes Bremseth-show går ut med et smil om munnen.

De fleste kjøper også billett til neste show.

Suksessen fortsetter på turne i 2019

Forestillingen varer ca 90 min

 69451972 2701523836549139 3774743234857664512 n

 

 

Bilder fra fb siden til Kveli Rånes Bremseth og Line Berre

 

Red:RS

Annonser


Medlemmer