Hva skal vi ha til middag? Fisk i form, takk!

 
03.03.2021 - Rita Smedplass
Kategori: Mat

Fisk i form, eller en slags gratengvariant er sjelden feil. Her presenterer vi en enkel og smakfull rett som passer like godt både "ørk" og helg. Johanne Storås deler oppskriften med oss og her er det selvsagt rom for egne varianter av grønnsaker og fisketype.  

Fisk i form - grateng

En pakke/blokk torsk
2-3 store gulerøtter
½ -1 rød paprika
En liten purreløk

En eske krydderost
En boks Creme fraiche
Revet ost

150868186 246913793589109 8338056870122288902 n

Kutt grønnsaker i passende biter og frese de noen minutter i stekepanna før de legges i en ildfast form på ca 25x35 cm.

151146346 700412137296244 2895447883299955089 n

Fisken (helst tint så ikke retten blir for vassen) deles i biter og fordeles oppå grønnsakene. Krydre med salt og pepper eller annet krydder du liker nå, eller vent helt til slutt når retten er ferdig.

151290447 263870111785103 1714723215366869865 n

Pisk sammen ost og Creme fraiche, og tøm det over i formen. Strø en passende mengde revet ost over og stek midt i ovnen ca. 30 min på 200 grader.

151056305 2862346387336391 3379123055751458846 n

 150923814 340334477229222 4078142041196297807 n

God middag!

 

Red:RS

Annonser


Medlemmer