Hva skal vi ha til middag? Lettvint-mat! Ferdigkjøpt!

God og næringsrik mat, sjøl om gratengen er dyrka i frysedisken på Extra eller Prix!

meldal.no gir deg tips til middagen - og i dag blir det gull fra frysedisken! 


16.02.2021 - Anne Mari Svinsaas
Kategori: Mat

Av såkalt "ferdig-mat" synes jeg God gammeldags fiskegrateng er noe av det beste. Veldig ofte er jeg opptatt av å lage maten fra bunnen, for det synes jeg er best og sunnest. Men av og til gidder jeg ikke, og min mening er at skal man først kjøpe maten i butikken, er helfabrikata langt bedre enn halvfabrikata.

Altså bor det stadig noen pakker god gammeldags fiskegrateng i fryseren vår; lett å hente opp, sette i ovnen og koke potet attåt. 

fiskegrateng 2

Potet, gulrot og brokkoli. Sikringskost!

Derfor, mine venner, blir det lite kokkelering i denne spalten i dag. Sett ferdigratengen i varm steikovn. Ikke juks med tida - den trenger hvert minutt. Rennende fiskegrateng er nitrist. Kok eller damp potet, gulrot, brokkoli eller andre gode grønnsaker, dekk bordet og sett deg med et blad eller ei bok og vent på at alt er klart. Synes du det blir litt tørt, kan du smelte litt smør, eventuelt bruke olje og steike purreringer til garnityr.

fiskegrateng 3

Middagen er servert!

Husk flatbrød attåt, da!

Og en vakker dag kan det hende jeg serverer heimlaga fiskegrateng i spalten vår. Det blir en dag vi har riktig god tid ...

Annonser


Medlemmer