I disse kyllingtider...

Ikke bare sola som er gul i disse tider. Hvorenn man beveger seg så dukker gule tinger og tanger opp og byr seg fram. Noen smaker tilfeldigvis (?) bedre enn andre….sikle, sikle..
13.03.2008 - Wenche Rennan
Kategori: Arkiv
Gule marsipankyllinger, det er godt det! Og fett, jada, jada, jeg vet alt det der. Hysj no!
For hjemme hos oss, nemlig, er det bare jeg som liker denne mandelsaken med uhyre mengder med sukker i. Nam nam x 3! Gutta i huset rynker på nasen og tyr til den vante laden. Ja værsegod, jeg holder meg gjerne helt alene til mmm...marsipanen! Skulle jeg være så heldig å finne gule marsipankyllinger på kiosk eller butikk, da hiver jeg meg over dem som en rev i hønsegården. Glefser dem i meg og slikker meg tilfreds rundt munnen, wow, for et herremåltid… hønsemåltid.
Det er en mengde kylllinger til salg for tida, store og små, søte og ..salte, noen i krus andre i papp. Personlig liker jeg best de som kan spises, enten som godt grilla schjylling eller en deilig marsipansak. Om det har med min evigvarende gode apetitt å gjøre eller om det er farge og fasong som tiltaler meg, vet jeg ikke. Saken er iallefall den, at i disse kyllingtider kan de fleste finne noen pipipper de liker, enten til ganen eller stua…
Her er noen bilder som føyer seg inn i den gule årstid…
Gule tider! Denne fagre Gerbera'n lyser virkelig opp og sprer glede i vinduskarmen, i konkurranse med sola.
Gerb'en sammen med noen Gerbera-kompiser. Skulle tru de var i slekt så like som disse er...
Vel, et slags påske-egg...Eller er det slik Gerbera blir til..?
Denne ble tvunget ut i vårværet på Havebyen, kun for å glede fotografen!
Men den ble da riktig så flott uti den krittkvite snøen.
Hvis man tørr å gå helt inn i sjela på Gerb'en finner man et samfunn av småtterier der inne.
Så da drar jeg til fjells snart og lever det gode liv blant gule Gerbera, kyllinger og lys, og inntar fjellheimen med godt
humør og med guste høg kosefaktor!!
Gul hilsen fra Wenche - slett ingen kylling....