Jeg smører tykt med Bremykt

29.01.2008 - Marit Mjøen
Kategori: Arkiv
Sjokkert nå, eller? I denne tid med høyt fokus på trim, 3T, slanking, 5 om dagen, spis sunt, lev sunt, ikke stress ...
Jeg svarer med å spise Bremykt og drikke H-Melk. Det er nemlig sunt det også. Bremykt er ikke smør, da, men går under produktbeskrivelsen margarin. Bremykt margarin inneholder 70 % smør og 30 % rapsolje. Det gir deg den gode smørsmaken og en smøremyk konsistens.
"Bremykt margarin egner seg like godt til steking og baking, som til brødskiva. Den gir en god smørsmak til maten du lager, og gjør at brødskivene dine smaker ekstra godt," står det på internett.
Og tenk, som bonus, blir det altså podusert for Fjordland av TINE Meldal. Eller TINE Midt-Norge Berkåk/Meldal som avdelinga heter. Avdelinga har to anlegg med spesialproduksjon - Meldal og Rennebu. Anleggene har flere felles lederfunksjoner. Berkåk er et reguleringsanlegg som produserer tørrmelk, ca. 1300 tonn pr. år. Meldal produserer Bremykt og smør, tilsammen ca. 6000 tonn. Anleggene har tilsammen 29 ansatte, forteller Tine på hjemmesiden sin.
Hei alle 29 ansatte! Dere har et kjempeprodukt! Og tenk så vanvittig godt det er på vaffel med brunost. Gjett hva jeg skal ha til frokost i morgen, da!