Korpshelg i Meldal 

 

Lørdag og søndag var korridorene ved Mulb fylt med musikk! Meldal Skolekorps hadde invitert Lade skoles musikkorps til seminar. Begge korpsene skal reise til Bornholm på korpsfestival senere i sommer, og i helga var det øvelse til musikalske sprell på turen. 

21.04.2008 -
Kategori: Arkiv

70 unger fordelt på aspiranter, hovedkorps og drillere har hatt ei fin helg med spilling, sosialt samvær, film og disko. Lørdag var det gruppeøvelser med instruktører for hver instrumentgruppe. Dagen ble avsluttet med taco-middag og overnatting på skolen. Søndag var det fellesøvelser hele dagen. Aspirantene som startet opplæringa i fjor høst fikk for første gang spille sammen med hovedkorpset. Denne oppgaven løste de med glans!
Helga ble avsluttet med en uformell konsert. Alle deltakerne fikk skryt for innsatsen. Vi voksne har hatt ei litt slitsom helg, men det er verdt det når alle ungene er så trivelige å være sammen med! Vi gleder oss til Bornholmtur!
NB! Det vil bli anledning til å melde seg på instrumentopplæring for korps-instrument om ca en måned- Vi har hatt kjempegod rekruttering det siste året, men har plass til flere!

Kristin Øverland
(Sekretær i styret) 

Drillerne fikk nye utfordringer i vanskelig drillteknikk.  Drillerne fikk nye utfordringer i vanskelig drillteknikk.  

Annonser


Medlemmer