Kostholdseksperten 

 

Frode Langeng er født og oppvokst på Løkken. Han jobbet hjemme på garden Langeng, før han fant ut at han ikke ønsket å bli bonde. Frode delte ikke familiens hesteinteresse, det var mat og ernæring han var mest interessert i. Dermed søkte han Høyskolen i Sør-Trøndelag, avdeling for mat og medisinsk teknologi. Deretter fikk han praktisert på Matforsk, var med på forskning på næringsmiddel ved Ås.  

18.03.2008 -
Kategori: Arkiv

Han ble interessert i sunn mat og kosttilskudd, og fikk der en idé om å produsere en ny type WOK-grønnsaker ved å bruke ferskvarer. Han ble engasjert av idéen, og brukte et år på å finne ut om dette var noe å satse på. Dermed ble det et påbyggingsstudium ved høyskolen på Rena i Hedmark, og temaet var inovasjon, entreprenørskap og foretaksutvikling. Der fikk han jobbet mye med idéen som eget etableringsprosjekt. Så startet han på en mastergrad ved høyskolen i Lillehammer, tema: Inovasjon og næringsutvikling.

OBU søkte etter rådgiver, og jobben inneholdt mange av de temaene som han hadde jobbet med. Det var fristende å søke seg tilbake til hjemplassen, hvor han også hadde et nettverk fra tidligere.

Han ble glad da han fikk jobben, og er nå sikker på at han blir værende lenge. Han mener at han får bruk for den kompetansen han har tilegnet seg, og føler sterkt engasjement og ser store muligheter. Nå skal han hjelpe bedrifter med kompetanseheving, nyskaping, tilrettelegging, positiv utvikling m.m. Frode synes det er spennende å jobbe med gründere, de som står i oppstartsfasen. Han startet i sin nye jobb i januar i år, og har hovedbase i Næringslivets Hus på Løkken. Nylig flyttet han inn i ny leilighet på Løkken, og vi ønsker den hjemvendte 37-åringen lykke til. 

 

Annonser


Medlemmer