Loppemarked i kulturhuset/idrettsbygget på Løkken

 

Fotballavdelinga i Løkken IF har arrangert loppemarked i kulturhuset/idrettsbygget på Løkken hver eneste høst siden 2011. Loppemarkedet holdes over to helgedager. I år blir arrangementet avviklet den 9 og 10 november


04.11.2019 - Rita Smedplass
Kategori: Lag og foreninger, Pressemelding

Loppemarked bidrar med penger i klubbkassen, uten at det blir en stor ekstra kostnad for de foresatte. I stedet stiller de opp med dugnadshjelp noen timer. Det er en stor, og positiv foreldregruppe som bidrar til at arrangementet går ganske smertefritt.

Arrangementet gjør også at man lettere kan velge gjenbruk. Hvis du har gjenstander som du ikke har bruk for lengre, kan du levere dette til oss. Gjenstandene blir lagt ut for salg på loppemarkedet, slik at andre kan få kjøpe brukt fremfor å kjøpe nytt. I tillegg bidrar du med økonomisk støtte til barnefotballen. Dette er en vinn/vinn situasjon!

IMG 6307

Vi har tatt i mot lopper i et par måneder nå, men vi har fortsatt rom for mer. Ta kontakt om dere gjenstander som dere ønsker å levere. På mandag starter vi med sortering og prising. 

Vi håper mange vil besøke oss i løpet av helga. Enten for å se, for å handle lopper, eller for å ta seg en kaffe i foajeen.

På søndag vil vi etter hvert legge en del gratisvarer i gangen. Vi håper folk vi plukke med seg disse, dersom de finner noe de har bruk for. Det som er igjen i gangen etter avsluttet arrangement  må vi dessverre kaste, så ta gjerne en ekstra tur når det nærmer seg slutten på søndag.

Ida Muan Løkken IF.

For klokkeslett og mer informasjon kan du klikke på annonsen i høyre marg.

10429497 1453477824895152 3033274066801462404 n2

Løkken IF er medlem hos meldal.no

 

Red:RS (bilder fra eget arkiv)

Annonser


Medlemmer