Lunsjvafler på vaffeldagen

Lysten på nystekte vafler tok overhånd og etter å ha fått noen gode vaffeltips tips fra ei vennine, så ble det testing av litt sunnere vafler i dag.
25.03.2013 -
Kategori: Furkunnjmat
Det ble stor suksess og til og med ungdommen godkjente vaflene som ble servert. Her kommer oppskrifta som ble testa i dag.
Grove lunsjvafler
4 egg
ca 6 dl kulturmelk/melk
1 raspa gulrot
ca. 1 dl raspa kvitost
0,5 dl. rapsolje
ca 1,5 dl hvetemel
ca 1,5 dl grovt sammalt rugmel
2 ts vaniljesukker
1/4 ts salt
Visp eggene og tilsett resten av ingrediensene, melmengden kan evt. justeres litt. Prøvestek en vaffel og se hvordan konsistensen blir.
Jeg hadde skåret Serranoskinke og kvitost på vaflene, det smaka nydelig. Brunost og syltetøy fungerer også, i det hele tatt så kan du vel ha hva som helt oppå en vaffel?
(Takk til Oddrun for vaffeltipset)
tekst/foto
Britt G. Moen