Lunsjvafler på vaffeldagen

 

Lysten på nystekte vafler tok overhånd og etter å ha fått noen gode vaffeltips tips fra ei vennine, så ble det testing av litt sunnere vafler i dag.


25.03.2013 -
Kategori: Furkunnjmat

Det ble stor suksess og til og med ungdommen godkjente vaflene som ble servert. Her kommer oppskrifta som ble testa i dag.

Grove lunsjvafler

4 egg

ca 6 dl kulturmelk/melk

1 raspa gulrot

ca. 1 dl raspa kvitost

0,5 dl. rapsolje

ca 1,5 dl hvetemel

ca 1,5 dl grovt sammalt rugmel

2 ts vaniljesukker

1/4 ts salt

Visp eggene og tilsett resten av ingrediensene, melmengden kan evt. justeres litt. Prøvestek en vaffel og se hvordan konsistensen blir.

Jeg hadde skåret Serranoskinke og kvitost på vaflene, det smaka nydelig. Brunost og syltetøy fungerer også, i det hele tatt så kan du vel ha hva som helt oppå en vaffel?

(Takk til Oddrun for vaffeltipset)

tekst/foto

Britt G. Moen

Annonser


Medlemmer