Mest leste artikler i 2019

 

En miks av næringsliv, kultur og personintervjuer dominerer årets 10 på topp-liste.

 


07.01.2020 - Hilde Stina Elshaug
Kategori: meldal.no

Her er 10 på topp 2019: 

 

"Vinsjan på kaia"tok nesten pusten fra meg 

(lest 2344 ganger)

IMG 5885

 

"Med sin spilleglede, sang og hesblesende aktivitet i to timer, klarte amatørene i teaterselskapet Utspæll å imponere meg." Det startet Aud Inger Kalseth artikkelen med etter å ha sett forestillingen.

 

 

Kollisjon i Klinglien 

(lest 2126 ganger)

00D9A4D6 A0D2 4611 B13C EBE39AEEB99E

 

Vi er jo ingen nyhetsavis, men når vi får muligheten, benytter vi sjansen til å rapportere om hendelser i nærmiljøet. Her har journalisten kommet til stedet rett etter et trafikkuhell og fikk tatt bilder og snakket med folk på stedet før nødetatene kom. 

 

 

-Dette har jeg drømt om i mange år 

(Lest 2058 ganger)

IMG 3314

 

Brødrene Stian Woldmo Simensen og Kjetil Løfshus fikk en opplevelse de aldri vil glemme da en gaupe kom gående, stoppet opp og gransket bilen de satt i. Kjetil, som tilbringer mye tid i naturen, stilte til intervju på stedet hvor de hadde sett gaupa.

 

 

Står på i en tøff bransje 

(Lest 1859 ganger)

fullsizeoutput 59f9

 

"Geir Tore Brandås i Brandås Transport med sine syv ansatte, jobber mot et konkret mål for bedriften" var innledningen på et fint intervju av en hardtarbeidende gründer med tilhold øverst i Steigabakkan. 

 

 

Flott konfirmasjonsgave laget av Einar Mjøen til prinsesse Ingrid Alexandra 

(Lest 1848 ganger) 

fullsizeoutput 6554

 

I forbindelse med at Einar Mjøen leverer hjemmelaget konfirmasjonsgave til prinsessen, fikk vi komme inn i hans verksted for å se alle de flotte produktene han lager og hvordan han gjør det. Vi får også historien om hvorfor han har drevet hobbyen såpass langt som han har gjort.

 

 

Ringli holder stand som dekk-konge på Løkken Verk 

(Lest 1502 ganger)

fullsizeoutput 6700

 

Vi besøker Ringli's Dekksenter i den travle tiden hvor kundene står i kø for å få skiftet dekk. Vi får vite at han holder i hevd et gammelt håndverk som ikke mange driver med i dag og sparer dermed både miljø og lommeboka til kunden. Han har en enkel filosofi som ser ut til å falle i smak hos kunder langt utover kommunegrenser.

 

 

Meldal Blikk, nå med far og sønn under samme tak igjen

(Lest 1469 ganger)

adne og knut olav

 

En gladsak hvor en lokal bedrift etter nøye vurderinger om fremtiden, valgte å satse videre i Meldal etter at Jan Ove Skjølset som jobbet med beslag, tak, piper og ventilasjon, sa opp sin stilling.

Knut Olav Fagerli kom selv inn i bedriften som ansatt av sin far i 1980 som 16-åring og har nå ansatt sønnen Ådne som er spent på hvordan det blir å jobbe sammen med både mor og far.

 

 

"Trivselsfaktoren skal være høy"

 (Lest 1451 ganger)

fullsizeoutput 5d56

 

Vi snakket med Gunnar Sørløkk i forkant av Storås dansefestival. Han og en hærskare av dugnadsfolk hadde jobbet målrettet i ett år for å gjøre helga til en god opplevelse for alle deltagerne. På bildet ser vi noen av de som var der når vi kom. 

 

 

Yrende folkeliv i Meldal sentrum

 (Lest 1429 ganger)

fullsizeoutput 569a

 

Vår journalist lot seg begeistre av folkelivet i Meldal sentrum en søndag formiddag etter å ha bodd her i mange år og opplevd sentrum som folketomt og stille på søndager. Gjestene var i godt humør og stilte villige opp for fotografering i godværet.

 

 

-Å ha Jesus i hjertet er det herligste som finnes

 (Lest 1399 ganger)

fullsizeoutput 6686

 

Monica Jørgensen forteller åpenhjertig om sitt liv og sine helsemessige utfordringer som hun har fått lindret ved hjelp av Jesus. Vi får høre om den kronglete veien til frelse.

 

Hakk i hæl følger 22 andre artikler som har over 1000 lesere. 

  

Det siste året som Meldal kommune, har meldal.no holdt stø kurs med varierte artikler, men med et skrikende fravær av fortløpende oppdaterte sportsnyheter. Etter at vår sportsreporter (spesielt fotball) J. A. Melgård sluttet i 2017, har vi ikke klart å følge opp på dette området, noe vi ønsker. -Ja, dette er et hint til dere innen idretten som likevel skriver fint på sosiale medier om deres arrangementer og enkeltprestasjoner. Selv om vi har en løpende avtale om å få bruke stoff fra deres hjemme- og facebooksider, er det ikke alt vi klarer å følge opp.

 

Statistikken viser at meldal.no fra 2018 har flere lesere per artikkel enn noen gang tidligere, men færre som klikker seg inn på siden. Vi har 217 026 unike sidevisninger i 2019. I 2018 var tallet 254 923 og 2017 283 182.

 

I 2018 var følgende 10 saker mest lest:

Kvikken gjenoppstår i ny drakt 2 809

Høytidelig og historisk vielse i Meldal rådhus 2 358

-Det beste sykehjemmet! 1 836

To jenter med et stort hjerte. 1 828 

Muligheter isteden for begrensninger - og hverdagsmestring 1 701

Har du tenkt over hvem som sitter i kassen på nærbutikken din? 1 520

Fem limousiner havnet i elva 1 520

Melkebonden Leif Anders Wold har for lengst kommet i mål med førsteslåtten 1 498

Erik, en ekte entertainer som fremdeles holder koken 1 480

“Det blir en livsstil” 1 419

 

Red: Hilde Stina Elshaug 

Annonser


Medlemmer