Ny runde med suksessen Løpskarusell

 

Løping og friidrett er i vinden som aldri før, og at vi i "lille" Norge har utøvere som hevder seg i toppen innen friidrett er merkbart.


11.05.2019 - Hilde Stina Elshaug
Kategori: Sport

Friidrett er stort internasjonalt. Det er det ingen tvil om! Bare tenk på alle de som løper kontra de som går på ski på kloden.

Vi fire idrettslagene i Meldal viderefører samarbeidet fra i fjor med løpskarusell. Førsteåret var såpass bra at dette må vi bare fortsette med.

Da en kan stille til start kun med intensjon om å gå også, mener vi å ha funnet noe som kan passe aldeles alle.

De som kommer for å løpe stiller alltids til start, men det kan godt komme fler for å gå også. Optimalt sett skulle vi sagt at det går an å stille med alt fra rullator til barnevogn, og det kan det hende at vi får til også.

Noen kvir seg kanskje for å stille med startnummer, men for de som arrangerer er det bedre å holde oversikt på dette viset. Hvordan en løser dette er opp til hvert enkelt idrettslag også.

Arrangørklubben setter egne kriterier for løypevalg og lengder, men alle som vil delta skal finne en løype som passer seg og sitt nivå.

For de aller yngste vil vel løypelengdene være ned i en hundremeter, eller to, mens de lengste løypene fort blir noen km.

Da er det bare å melde seg på i mosjon/trimklasse.

De som vil konkurrere melder seg på i konkurranseklassen. Småttisene starter først og så tar vi det pø om pø. Dette er breddearrangementer der vi ønsker at flest mulig deltar. Det vil altså si alle som har mulighet til å komme seg igjennom en av løypealternativene to eller flere arrangementskvelder til fots. Du trenger ikke delta i alle 4 arrangementene heller.

For å få premie ved sesongslutt må en ha deltatt i minst 2 av de 4 løpene.

Sesongpremiere blir søndag 26. mai arrangert av Meldal IL og sesongavslutningen vil finne sted i fotballhallen på Storås. Endringer i datooppsett kan forekomme, men intensjonen er slik:

Løp nr.1 Meldal IL Kølmoen 26/5 Løp nr.2 Dalguten 16/6 Sommerpause Løp nr.3 Løkken IF 18/8 Løp nr.4 IL Nor 8/9 Premieutdeling i fotballhallen på Storås. Dato kommer! Hilsen Løkken IF, IL Dalguten, IL Nor og Meldal IL Friidrett.

Annonser


Medlemmer