Ny skribent i Medalsavisa 

 

Steinar Hegvold fra Midtskogen på Løkken Verk hadde lyst til å lære mer om både nettarbeid, journalistikk og fotografering, og tok kontakt med oss for å ta del i nettarbeidet. Det er veldig positivt og hyggelig at unge entusiaster ser potensialet i dette arbeidet, og Steinar har garantert mye å bidra med. Han har allerede gitt sitt første bidrag til nettutgaven.  

21.01.2008 -
Kategori: Arkiv

Steinar er en aktiv undom med mange interesser. Han spiller fotball på guttelaget til Meldal fotball, driver skytetrening og står på snøbrett i alpinanlegget i Trongbakken når han har tid. Han er meget datainteressert og aktiv deltaker i Meldal Lan.

Til høsten blir det videregående skole, men han har ennå ikke helt bestemt yrkesvalget. Det er mye som taler for medialinje eller elektronikklinje ved Meldal Videregående skole. Han har lyst til å bli boende i Meldal, og håper å kunne få seg jobb i hjemkommunen når skolegangen er over. Nå håper han alpinbakken snart kan åpnes, og da vil det garantert komme artikler og billedstoff fra det miljøet etter hvert.



 

Annonser


Medlemmer