Restaurant og matfag ved Meldal vgs er en aktiv gjeng!

Ansvarlige for Gourmetrestauranten denne restaurantuka er f.v. Jonas Asbøll Storm, Dmitri Socolov, Hanne Mogseth Solstad, Frid Alice Henriksen og Mads Brekken Kirkaune.

Så vidt avsluttet prosjektet «Vi dekker til fest» , er det på’n igjen. I neste uke inviterer elevene til Restaurantuke med variert meny og god stemning!

 


06.03.2019 - Hilde Stina Elshaug

Gourmetrestauranten ved Meldal videregående skole åpner tirsdag 12. mars. Menyen i restaurantuka er innbydende og nå har restauranten-staben åpnet for bordbestilling. 

Bordbestilling sendes inn via epost, eller på mobiltelefon til bookingansvarlig Frid Alice Henriksen.

Restauranten holden åpent tirsdag 12. og torsdag 14. mars på kveldstid. Onsdag har restauranten åpen for skolens elever og ansatte på dagtid.

Ansvarlige for Gourmetrestauranten denne restaurantuka er Jonas Asbøll Storm, Dmitri Socolov, Hanne Mogseth Solstad, Frid Alice Henriksen og Mads Brekken Kirkaune. De forteller om en rikholdig meny tirsdag og torsdag med kjøtt, fisk, grønnsaker, forretter og desserter - og selvsagt en barnemeny!

Forretter:

  • Røkt and med syltet rødløk og selleripurre
  • Marinerte kamskjell med ertepurre og bacon
  • Soppsuppe med brød
  • Fiskesuppe med brød

Hovedretter:

  • Lammeskank med rotmos og saus av sky
  • Torskeloins med soyasmør, potetmos, bacon og grønnsaker.
  • Biff med fondantpoteter, fløtegratinerte poteter, peppersaus, grønnsaker og bearnaisesaus.
  • Bacalao med flatbrød.

Desserter:

  • Ostefat med tre ostesorter, marmelade, oliven, druer.
  • Jordbærsuppe med tulle
  • Creme brulee med mangosorbe
  • Sjokoladefondant med is og tulle

Barnemeny:

  • Pølser med chips
  • Barneburger

Meny onsdag 13.mars:

  • Hamburger med chips
  • Egg & bacon
  • Cæsarsalat
  • Pannacotta

 

Med vennlig hilsen 
Marit Mjøen

Annonser


Medlemmer