Sommerfesten på Meldal aktivitetssenter

 

I strålende sol ble det torsdag 27.juni også i år arrangert sommerfest for hjemmeboende eldre og brukere av bo- og miljøtjenesten i Orkland kommune. 


28.06.2024 - Rita Smedplass
Kategori: Sommer, Eldre, Meldal Aktivitetssenter, Leserinnlegg

Tradisjon tro ble det servert varm-mat, og nytt av året var burger i brød levert av lokal Spar butikk.
Det ble også is, hjemmelaga skuff-kake og kaffe på de 25 deltakerne.
Tradisjon tro er det også loddsalg, med aktivitet og spenning under trekkinga rundt et bugnende bord med gevinster.

Etter hvert ble det sang og musikk av «vår egen» trubadur Erik Hoel, og av han går vi aldri lei. Enkelte av oss synes det hadde vært greit om han daglig kom innom en tur, og gjerne med gitaren. Erik er en travel «pensjonist» på snart 73 år, så han må vi nok finne oss i og "bokke" i god tid før våre arrangementer.

alle sammen

 

Både ansatte og brukere av tjenesten med tilhold på Meldal aktivitetssenter setter pris på den årlige sommerfesten som markerer at nå er det snart ferie, og aktivitetssenteret blir etter neste uke stengt i 3 uker.
Gina Lilletiset/helsefagarbeider og Ann Kristin Bjørgen/hjelpepleier har i mange år jobbet ved Meldal aktivitetssenter. De ønsker både gamle og nye brukere/besøkende velkommen når de starter opp igjen 29.juli.

Både brukere og ansatte har gjennom mange år vært tilknytta Meldal aktivitetssenter, men i løpet av året er det en plan om nytt tilholdssted i deler av det som i dag er Solhagen demensavdeling.
Det kan også bli bra understreker Gina og Ann Kristin, og vi er med i planlegging av ny lokasjon. Her må det nok en viss ombygging til, og det skal legges til rette for vår brukergruppe.
Målet er et minst like godt tilbud som det er i dag, og når tilbudet blir like godt satser vi på ny sommerfest i nye lokaler til neste år.

Vi takker for laget så langt, før vi etter hvert bevilger oss en velfortjent sommerferie og ønsker både gamle og nye brukere velkommen når vi på nytt tar sats over sommeren.

Her ser vi Ester Grefstad som er blodfan av Erik, og stiller gjerne opp og bidrar på sangen.

ester

Lille Storm på 5 mnd. sammen med mor Marte Stølhaug kom også innom og hilste på oldefar Bjarne Syrstadeng, som er ukentlig besøkende på Meldal aktivitetssenteret.
Bjarne synes dette er ett godt tilbud, men skulle gjerne sett at de var flere. Kanskje også noen flere menn, da det er stor overvekt av damer. Bjarne tror også det er flere som sitter hjemme og kanskje ikke kjenner til dette tilbudet, altså ett tilbud på torsdager mellom klokka 11 og 14 som er for eldre hjemmeboende.

marte

Faste brukere er også Odd Angvik og Ragnhild Rønne som begge er enige i att dette er et kjempetilbud, som flere burde bruke.

odd

 

GOD SOMMER

Tekst og bilder har vi fått av Bente Fagerli (Tillitsvalgt (lønnet) – Tillitsvalgte)

 

Red:RS

Annonser


Medlemmer